Въпреки това, г-н Джонсън също е готов да твърди, че

...
Въпреки това, г-н Джонсън също е готов да твърди, че
Коментари Харесай

Попитайте Джон Рентул каквото и да е, докато Борис Джонсън дава бомбени доказателства при разследването на Covid

Въпреки това, господин Джонсън също е подготвен да твърди, че неговите спорни решения в последна сметка са избавили „ десетки, в случай че не и стотици хиляди животи “.

Това идва след избухливи два месеца по време на следствието, което разбра, че господин Джонсън е „ захласнат от възрастните хора, които одобряват ориста си “ и умират от вируса; повери на своя основен консултант Доминик Къмингс прекалено много власт; и искаше да „ остави телата да се натрупат високо “, с цел да избегне налагането на второ блокиране на Covid.

Бившият министър председател също беше именуван „ количката “ поради безредното си взимане на решения от „ съвсем всички “ по време пандемията, до момента в който той назова Министерството на финансите „ отрядът за гибелта “, тъй като искаше да облекчи рестриктивните мерки за блокиране.

Докато чуваме от индивида, отговарящ за реакцията на Covid в Обединеното кралство, аз съм подготвен да отговорете на всеки от вашите въпроси по отношение на някогашния министър-председател и следствието на Covid.

Добре ли е господин Джонсън? Как негов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР