Въпреки стереотипите, съвременната мода е предназначена не само за 20-годишни

...
Въпреки стереотипите, съвременната мода е предназначена не само за 20-годишни
Коментари Харесай

14 дрехи, които ще направят гардероба на жена на всяка възраст успешен

Въпреки стандартите, актуалната мода е предопределена освен за 20-годишни красиви модели. Има доста предмети от дрешника, които елементарно се намират в комерсиалните центрове и които са подобаващи за дами на всяка възраст.

Ние намерихме за вас 14 доказателства, че модата е за всички, просто би трябвало да изберете верните облекла!

Сако

И на 20, и на 30, и на 40 години саката ще наподобяват елегантно. Съвременната мода предлага освен офис модели, само че и облекло с истинска кройка, което умерено може да се комбинира с дънки и маратонки.

Ярка дълга жилетка

Наметалото, леката дълга жилетка, пончото са незаменима част за дрешника. Тези облекла освен ще паснат на всяка визия (делова, сантиментална, ежедневна), само че ще наподобяват стилно на всяка жена.

Класическа риза

Класическите ризи освежават визията. Те подхождат както за дами 40+, подмладявайки тяхната визия, по този начин и за 20-годишни девойки. Можете да комбинирате ризата с разнообразни облекла. Строгите модели са по-подходящи за бизнес жанр, само че шареният ежедневен вид може да се облече както за среща в комерсиалния център, по този начин и за разходка с другари.

Карирана риза

Карираните ризи наподобяват юношески и стилни на дами от всички възрасти. В допълнение, тези ризи са показани в необятна цветова палитра, тъй че ще бъде елементарно да се сътвори комфортна ежедневна визия.

Риза под пуловер

Все още ли смятате, че това е вид за оптималната възраст 25-30 години? Съвременните дами ловко употребяват трендовете, които по-рано се считаха за типично юношески и даже студентски. Суитшъртът е освен комфортен, само че и моден, а дамите над 40-50 години могат да опитват с него в своите визии.

Шапка

Грациозните шапки е мъчно ловко да се впишат във визията. Но те, с способеното комбиниране на други облекла, придават на визията необикновен сексапил и притеглят вниманието към дамата, без значение на какъв брой години е.

Дънково яке

Джинсовите якета не излизат от мода от доста години. Те се съчетават както с ежедневни облекла, по този начин и с рокли. Освен това сходни облекла вършат визията на дамата над 40 години по-естествена и по-непринудена (а на възрастта никой няма да обърне внимание).

Костюм

Днес костюмът е стандарт за жанр. С верния асортимент този костюм няма да усили възрастта на по-младите девойки и ще направи визията на възрастните дами по-игрива.

Шал с щемпел

С помощта на вярно подбраният шал може да се направи сполучлив пъстър акцент във всяка визия. Ярките печати (но не „ фрапантните “) са подобаващи за всяка възраст и прибавят нещо особено към визията.
Бял панталон

С уместно горнище, белият панталон е доста комфортен вид измежду елегантните облекла. Той стои добре както на девойки, по този начин и на дами, притегля вниманието и е подобаващ във всяка възраст.

Рокля с колан

 

Не всички на възраст над 40-50 са подготвени да носят прилепнали рокли. Но това не е причина да си избирате облекла, сходни на торба! Роклите с колан акцентират талията и крият минусите, в случай че не харесвате нещо във фигурата си.

Класическо късо палто

 

Днес такива палта са на върха на известността си, те могат да се носят освен с ботуши, само че и с кецове и балетни обувки. На дамите 40+ тези палта стоят добре и придават искра на визията. На по-младите девойки просто им отиват палта в множеството случаи.

Тениска с връзки в региона на деколтето

 

Този съвременен продукт от 2017 година ще украси всяка жена. Важно е да изберете верния цвят на тениската, който ви подхожда и уместно долнище.

Рокля вид риза

На пръв взор наподобява, че това е извънредно „ визия за младите “. Но тази наклонност на 2017 година е подобаваща за всяка възраст, просто би трябвало да изберете модела и дължината, които ще ви украсят.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР