Въпреки сложната политическа ситуация и предварителните заявки, вярвам, че все

...
Въпреки сложната политическа ситуация и предварителните заявки, вярвам, че все
Коментари Харесай

Методи Андреев: Целта на Борисов не е да спасява държавата, а да се реабилитира като политик

Въпреки комплицираната политическа обстановка и предварителните поръчки, имам вяра, че въпреки всичко има късмет разсъдъкът да надделее и в 12 часа да не чуем изрично " не " от страна на Политическа партия. Вярвам, че разсъдъкът ще пристигна от Демократична България и Христо Иванов. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Валентина Войкова. 



Доста детинско и истерично през седмицата Кирил Петков и асен Василев споделиха не на коалиция с ГЕРБ, само че въпреки всичко споделиха, че ще договарят с всички партии. От друга страна Кирил Петков загатна едва  ли не, че изборите не са почтени. Казвам, че това беше абсолятно прочувствена реакция, тъй като те са втори. На тях им трябваше психическо време, с цел да одобряват обстоятелството, че са втори, така като  те бяха безусловно уверени преди изборите, че ще победят ГЕРБ. Да, само че това не се случи, уточни тя.



Ясно е, че една мотика не би трябвало да се настава два пъти, тъй като другояче е нелепост. Крайно време е някои хора да схванат, че политиката е изкуство, коментира Георги Куртев.

Мнозинството в Народното събрание е явно. Ако не желаеме страната да продължава на автопилот и на едни последващи избори Възраждане да стане втора политическа мощ, е извънредно време да се работи политически, уточни той.

Проблемът сега е, че ГЕРБ има тежко минало. Че трансфораха страната в корупционна коака. За да има помиряване, би трябвало да има смирение, т.е. някой от ГЕРБ би трябвало да признае грешките от предишното, да поеме виновността. Факт е, че 12-годишното деструктивно въздействие на ГЕРБ докара страната до настоящия миг да я караме на автопилот. Някои от дейностите на Политическа партия и Демократична България също ускориха това чувство. Затова в този момент двете страни би трябвало да създадат стъпка в вярната посока. ГЕРБ да се покае. Ама не Борисов единствено да споделя, че нямало да е министър председател. Той оня ден беше извънредно безочлив, като сподели, че в случай че не се направи постоянно държавно управление, ГЕРБ няма да гласоподава бюджета. Т.е. той сега желае да бъде изпран като политик, това му е задачата, а не да избавя страната. Той е подготвен, в случай че не бъде оправдан в някаква коалиция, да ликвидира страната, тъй като без бюджет, страната ще изпадне в доста тежка обстановка, коментира Методи Андреев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР