Въпреки планината от критики, която се сипе към Кристиано Роналдо

...
Въпреки планината от критики, която се сипе към Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Номинираха Кристиано за приза Най-добър спортист на годината

Въпреки планината от рецензии, която се сипе към Кристиано Роналдо в последните седмици, португалецът продължава да печели самопризнания за мощната си 2017 година. Голмайсторът на Реал Мадрид беше номиран за спортните “Оскари” “Laureus” в категорията “Най-добър състезател в света”. Конкуренти на CR7 са великаните в тениса Роджър Федерер и Рафаел Надал, водачът от Ф1 Люис Хамилтън, топатлетът Мо Фара и спечелилият от Тур дьо Франс Крис Фруум.

Наградите се дават от 1999 година насам, като в никакъв случай футболист не е отличаван с наградата. През предходната година оценката отиде в ръцете на Юсейн Болт. Реал Мадрид пък е измежду претендентите за наградата “Отбор на годината”. В тази категория “лос бланкос” мерят сили с тенис тима на Франция за “Купа Дейвис”, баскетболния Голдън Стейт Уориърс, Ню Инглънд Пейтриътс, тима на “Мерцедес” във Формула 1 и тима на Нова Зеландия по ветроходство.

Любопитното е, че измежду лауреатите е и футболният отбор на Барселона в категорията “Завръщане на годината” поради паметния поврат против Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Церемонията по връчване на премиите е на 27 февруари в Монако.
Примера дивисион 20 кръг, неделя 21 януари  Реал Мадрид 21:00  Депортиво Ла Коруня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР