Въпреки новото нормално, което 2020 година донесе на всички, нашите

...
Въпреки новото нормално, което 2020 година донесе на всички, нашите
Коментари Харесай

Българска фирма сред най-бързо растящите в доклад на Deloitte


„ Въпреки „ новото обикновено ”, което 2020 година донесе на всички, нашите прогнози към момента са в вярната посока ”, споделя Теодор Панайотов, изпълнителен шеф на Coursedot
(снимка: персонален архив)

Българската компания Coursedot е измежду най-бързо растящите софтуерни компании в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), съгласно годишния отчет за 50-те „ най-бързи ” компании на Deloitte за района.

Deloitte слага Coursedot преди всичко в България и на 13-то в ЦИЕ. Компанията има растеж от 1336% за интервала от 2016 година до 2019 година Тя е учредена през 2015 година и специализира в областта на ИТ образованията. Към момента си в света.

Coursedot предлага „ скалируеми ” решения за софтуерни образования, в това число за, AWS, Гугъл, IBM, Cisco, Citrix, VMware, Juniper и др, с цялостно покритие на технологии, локации и способи за предложение на образованието.

Един от най-важните артикули на Coursedot е Instructor Hub – най-голямата платформа за сертифицирани ИТ инструктори на свободна процедура в Европа с над 3200 регистрирани експерти. Тя оказва помощ както на инструкторите, по този начин и на фирмите за образования да работят дружно и да оферират на клиенти по целия свят.
още по тематиката
Coursedot също по този начин оказва помощ и на корпорации със специфична услуга, която да покрива потребностите им за ИТ образования – от асортимент на подобаващите курсове до организирането и провеждането им.

„ На верния път сме и все пак „ ново обикновено ”, което 2020 година донесе на всички, нашите прогнози към момента са в вярната посока ”, разяснява Теодор Панайотов, изпълнителен шеф на Coursedot.

Докладът на Deloitte дефинира 50-те компании въз основата на техния напредък на приходите в границите на 4 години (2016 година – 2019 г.) и няколко други критерия, в това число компанията да разполага с създадена от нея технология или. През 2020 година за класацията има над 300 поръчки от девет страни. Средният напредък е 1460%, а най-големият – 9077%.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР