Въпреки негативния за нея резултат от съдебния процес, който водеше

...
Въпреки негативния за нея резултат от съдебния процес, който водеше
Коментари Харесай

След провала на делото: Амбър Хърд с две нови главни роли


Въпреки отрицателния за нея резултат от правосъдния развой, който водеше против някогашния си брачен партньор Джони Деп, като че ли като за отплата кариерата на Амбър Хърд продъжава да се развива. Много скоро актрисата ще се появи в основни функции в два нови кино лентата, написа Mirror, представен от " Сега ".

Амбър беше завършила фотосите за трилъра In The Fire („ В огъня “) преди да стартира делото за клюка в щата Вирджиния. Действието на творбата се развива през 19-и век, а Хърд е в ролята на психиатърка, която отпътува за ферма в американския Юг, където да се грижи за момче със свръхестествени качества. Това й основава проблеми в дребното религиозно градче, защото локалният духовник счита, че момчето е обладано от дявола. Сценарист и режисьор на кино лентата е Конъл Алин, който е работил по написването на историята дружно с Паскал Борно и Силвио Мураля.

Според портала IMDB, Амбър Хърд би трябвало да взе участие и във кино лентата Run Away With Me („ Избягай с мен “) по сюжет на Матю Сирулник („ Рамбо 5: Последна кръв “, сериала „ Амнезия “ и др.). Сюжетът на мелодрамата наблюдава ориста на американец в Париж, който се влбва в манекенка и двамата се заплитат в подземния свят на европейската фешън промишленост.

Предвид скандалния правосъден развой с Джони Деп много специалисти предвидиха, че Амбър мъчно би си намерила още веднъж работа в Холивуд. Един от тях, Сам Рубин, разяснява от Лос Анджелис: „ Ще възобнови ли Джони Деп своята кино кариера? Преди си мислех, че не е ни минимум евентуално. Сега съм на мнение, че има такава смътна опция. Що се отнася до Амбър Хърд, считам, че ще й бъде доста, доста мъчно да се съвземе оттук нататък. Ще продължи ли живота си като актриса? Изглежда мако евентуално. Може ли да стане бранител или представител на нещо? Като съпоставяме с Моника Люински, си мисля, че тук, в Щатите, това е допустимо “. Засега мрачните прогнози за завършек на кариерата на Хърд се оказват мощно пресилени.

Преди дни юристът на актрисата – Илейн Бредехоф, съобщи пред телевизия NBC Today, че тя няма пари да заплати на някогашния си брачен партньор Джони Деп избраното от съда обезщетение. Според решението на магистратите Хърд му дължи Щатски долар 10,35 млн., откакто бе приета за отговорна в разпространение на оскърбителен изказвания за него, както и още 5 млн. за правосъдни разноски. Бредехоф сподели, че подзащитната й „ безусловно не е в сътояние “ да заплати тази сума. Тя счита, че клиентката й е изгубила делото, тъй като юридическият щаб на Деп е „ демонизирал “ Хърд и е укрил огромна част от доказателствата против звездата от „ Карибски пирати “. Адвокатката призна, че й е тежко, защото този случай е „ неуспех за всички дами в правосъдната зала и отвън нея “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР