Въпреки намаляването на броя на заразените с новия коронавирус по

...
Въпреки намаляването на броя на заразените с новия коронавирус по
Коментари Харесай

Берлин затяга карантината, но германците я приемат с неохота

Въпреки намаляването на броя на инфектираните с новия ковид по време на Коледните и Новогодишните празници, немските управляващи възнамеряват да затегнат ограниченията за битка с пандемията, написа националният всекидневник Die Welt. Мнозина обаче са срещу - по-специалнo специалисти от просветителната сфера, политици от Свободната демократическа партия (СвДП), както и елементарни хора, които желаят пояснение на какво се основават проектите на формален Берлин.
Все още не е ясно дали имунизираните остават заразни. Но министърът на външните работи на Федерална Република Германия Хайко Маас въпреки всичко стана първият член на немското държавно управление, който предложи на третираните с препарат против COVID-19 назад тяхната независимост. Според него имунизираните още веднъж ще могат да се употребяват с съществени права. Но към този момент те остават лимитирани, а през днешния ден следва среща на върха на канцлера Ангела Меркел и водачите на районните държавни управления. Очаква се карантината да бъде затегната, въпреки че тези настройки на формален Берлин срещат все по-голяма съпротива.
 В Германия обмислят наложително носене на професионални маски В Германия обмислят наложително носене на професионални маски
Германските управляващи обмислят опцията да вкарат наложителното носене на професионални дихателни маски от клас FFP2, оповестява вестн...
„ Обучението не е единствено трансфер на познания. Това е и развой на социализация. Класовете в началното учебно заведение и детската градина, където прекарват по-голямата си част от деня децата, не могат да бъдат сменени. Това е действителността “, разяснява Андреас Шлайхер от Дирекцията по образованието на Организация за икономическо съдействие и развиване (ОИСР).
Броят на коронавирусните инфекции е намалял по време на Коледните и Новогодишните празници. И въпреки всичко се възнамеряват по-строги ограничения. В тази връзка водачът на СвДП Кристиан Линднер упорства да се организира изключително съвещание в Бундестага. „ Решението за широкомащабни ограничавания на свободата би трябвало да бъде взето от Народното събрание. Ние от своя страна чакаме държавното управление да даде данните и научните обстоятелства, на които се основава неговото мнение “.
В противоположен случай хората ще ги одобряват с принуда. Сега федералните провинции основават центрове за извършители на карантината. Болници, общежития за бежанци, колонии за малолетни - тези, които са направили многократни нарушавания на рестриктивните мерки, ще бъдат наложително приети в болница и следени.
 
 Ако обичате нудизма, отидете в Берлин Ако обичате нудизма, отидете в Берлин
Много германци обожават натуризма, вярвайки, че той оказва помощ да се живее в естетика с природата. Във всеки огромен берлински парк рискувате...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР