Въпреки крехката си възраст от едва 25 години, актрисата Радина

...
Въпреки крехката си възраст от едва 25 години, актрисата Радина
Коментари Харесай

Звездата на „Алея на славата“ Радина Боршош: Писмо от учителя ми Стефан Данаилов ме теши и спасява в трудните моменти

Въпреки нежната си възраст от едвам 25 години, актрисата Радина Боршош има много богата филмография. Наскоро към листата си с функции добави и тази на чаровната Али в „ Алея на славата “ – надарен млад готвач, амбицирала се да завоюва кулинарния формат на вездесъщия началник Лагадинов.

 

Признава, че най-трудният й миг бил постигането на самочувствието на Али в кухнята. Твърди, че тази й роля я е направила доста по-добър готвач и в действителния живот. Откакто почнали фотосите на сериала, съвсем не е готвила вкъщи, само че е безапелационна, че ще се реваншира.

 

Била 16-годишна, когато в нея за пръв път изгряла фантазията за сцената. Мечтае да извърви пътя си като актриса с достолепие и отдаденост, както и да „ остарее мъдро в специалността “. Тя е от щастливците, съумели да се дипломират в последния клас на Стефан Данаилов. Издъхнал 6 месеца преди завършването им. Определя тази половин година в НАТФИЗ без него като призрачен сън.

 

И до през днешния ден когато й е тежко си чете думите на Мастера в писмо до студентите: „ И когато ви е мъчно, когато не знаете какво да вършиме, когато капките на злобата или неуспеха се стоварят върху младите ви почтени глави, не се отчайвайте. Просто вдигнете глава, усмихнете се и си кажете „ Къде си, Мастер? “. И аз ще бъда до вас, тъй като ви обичам “.

 

Малин Кръстев, който също е неин преподавател и до през днешния ден е част от всяко значимо събитие в живота й и е безапелационна, че постоянно ще бъде по този начин. Признава, че не може без спектакъл, само че и киното е пристрастяващо. Двете неща дават напълно разнообразни страсти.

 

След като на 23 юни подписа брак е безапелационна, че животът й е същият, само че по-хубав. Споделя, че от дълго време са дружно с Владимир Томашевич и връзката им почнала без никакви подозрения. Още през цялото време знаели отговорите на всички значими въпроси.

 

Като най-труден миг в живота си дефинира загубата на дядо й, който я е отгледал. Той бил индивидът, който я научил на всичко в този живот и можел да я успокои единствено с две думи. Затова в този момент й липсва толкоз доста.

 

Меденият месец със брачна половинка й е плануван за следващата година. Нямало по какъв начин да се случи по-рано поради фотосите на „ Алея на славата “.

Признава, че преди фотоси и нов план наложително минава на режим. Макар да не е спортна натура, прави по 2-3 пъти седмично извършения и пътека. Дава си сметка, че определената специалност изисква да бъде постоянно във форма, само че признава, че от време на време и на нея й се желае да има интервали без ограничавания и с доста шоколад.
източник: Уикенд

 

Тагове: Радина Боршош „ Алея на славата “ актриса Стефан Данаилов Мастера Малин Кръстев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР