TikTok ще стане първата социална медийна платформа, която автоматично маркира

...
TikTok ще стане първата социална медийна платформа, която автоматично маркира
Коментари Харесай

TikTok ще маркира автоматично потребителско съдържание, генерирано от изкуствен интелект, първо в световен мащаб

TikTok ще стане първата обществена медийна платформа, която автоматизирано маркира наличие, генерирано от изкуствен интелект, защото бързият прогрес в генериращия изкуствен интелект задълбочава опасенията по отношение на разпространяването на онлайн дезинформация и deepfakes.

Онлайн групи, като притежателя на Фейсбук Meta и TikTok, към този момент изискват потребителите да разкриват дали реалистични изображения, аудио или видео са направени посредством AI програмен продукт.

Вирусното видео приложение, благосъстоятелност на китайската ByteDance, отиде крачка напред в четвъртък, като разгласи, че вкарва свои лични функционалности, с цел да подсигурява, че видеоклиповете, които може да разпознава като генерирани от AI, ще бъдат етикетирани като такива. Това ще включва наличие, направено благодарение на инструмента Firefly на Adobe, личните AI генератори на изображения на TikTok и Dall-E на OpenAI.

„ Предизвикателството е, че знаем от доста специалисти, с които работим, че има увеличение ... нездравословно генерирано от AI...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР