Лондон, Англия – В 3 сутринта миналата сряда, докато дъждът

...
Лондон, Англия – В 3 сутринта миналата сряда, докато дъждът
Коментари Харесай

Премиерът на Обединеното кралство се уплаши, когато студенти в елитни университети се присъединяват към про-палестинското движение

Лондон, Англия – В 3 сутринта предходната сряда, до момента в който дъждът валеше, про-палестински студенти в Бристолския университет се събраха лагер против образователен център в кампуса.

Евгения и петима други студентски деятели, които са се срещали на предходни митинги, сложиха дружно четири палатки. Но макар студа през идващите няколко нощи изникнаха още.

„ Сега е повишен до най-малко 20 палатки, с доста хора, които се сменят вътре и на открито, нормално към 30 [души] в лагера денем. Но от време на време е повече, в случай че имаме съответно събитие “, сподели Евгения, уредник от групата Бристол за Палестина, пред Ал Джазира.

„ Служителите и студентите, които се отбиват, с цел да изразят поддръжка и да попитат по какъв начин могат да се включат, също е толкоз окуражаващо “, сподели Евгения. „ Движението за освобождение и битка за свободна Палестина е доста по-голямо, в сравнение с университетските ръководители желаят да се преструват. “

В лагера има общи артикули, като храна, маски за лице, тес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР