Въпреки факта, че Русия провежда военни действия в Украйна, руските

...
Въпреки факта, че Русия провежда военни действия в Украйна, руските
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия показва модерни оръжия, но не произвежда достатъчно от тях

Въпреки обстоятелството, че Русия организира военни дейности в Украйна, съветските отбранителни предприятия не престават да вземат участие в интернационалните изложби и да показват най-новите оръжия . Британското разузнаване обръща внимание на това в петъчния си отчет, представен от съветската работа на Би Би Си.

И по този начин, на едно от последните интернационалните изложби Русия показа системата за дейна отбрана на танкове " Арена-Е ". Производителят твърди, че комплексът за дейна отбрана е в положение да унищожи противотанкови муниции, летящи към танка от всяка посока със скорост до 1000 м / с , затова дава надеждна отбрана за бронираните машини.

Според Лондон обаче няма надеждни доказателства, че комплексите " Арена-Е " са били инсталирани на съветски танкове, участващи във военните дейности в Украйна . Британското разузнаване напомня, Русия е изгубила повече от 5000 бронирани машини по време на нахлуването в Украйна.

Отсъствието на комплекси " Арена-Е " у съветските танкове може да значи, че съветската военна промишленост не успява да създаде количеството високотехнологична продукция, от която Русия се нуждае в този момент , се споделя в отчета. Проблемът в допълнение се изостря от интернационалните наказания, наложени на Русия, съгласно английското разузнаване.

Припомняме, че още преди три месеца министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу съобщи, че, цитира думите му Ройтерс.

" Необходимо е да продължим модернизацията и основаването на перспективни системи с последващото им потребление по време на специфичната военна интервенция ", сподели тогава Сергей Шойгу на заседание на висши генерали в Министерството на защитата.

Руският президент Владимир Путин разгласи преди този момент, че страната му  . Това разгласи отрасловият министър Сергей Шойгу.

По време на съвещание на министерството той означи, че сходно нарастване би трябвало да разреши 97% от оръжията и оборудването на военнослужещите да бъде в подготвеност за потребление когато и да е.

По-рано съветският президент Владимир Путин приказва за обстановката в армията, като акцентира, че битката с създадените от Запада оръжия, които се изплзват от Украйна, ще помогне на страната да усъвършенства личните си качества.

В края на октомври да бъде ускорено задоволяването на потребностите на съветските въоръжени сили. Беше разпоредено на държавното управление на фона на специфичната интервенция и да разшири потенциала си за такова произвеждане.
 Изучихме оръжията на Запада парче по парче, удовлетворен Медведев
Изучихме оръжията на Запада парче по парче, удовлетворен Медведев

Твърденията, че Русия е изчерпала ракетите си и е спряла производството били смехотворни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР