Въпреки факта, че поп дивата“ и съпругът й комик отплаваха

...
Въпреки факта, че поп дивата“ и съпругът й комик отплаваха
Коментари Харесай

Руснаците очакват незабравима Нова година: В Синя светлина канят Зеленски

Въпреки обстоятелството, че „ поп дивата “ и брачният партньор й комедиант отплаваха от нашите крайбрежия, идеята на Пугачова продължава да живее и печели. Иначе по какъв начин да си разбираем свежото „ меню “, което към този момент е формирано за идната „ Синя светлина “? Кой ще забавлява Русия в нощта на 1 януари от телевизионните екрани?

След началото на СВО руснаците започнаха да имат плаха вяра, че подигравателният, неправилен и зъбоболен новогодишен шабат по " Първи канал " най-сетне ще завърши. Времената се трансформираха, хората към този момент имат нови герои и нови смисли, с право пишат в обществените мрежи:

" Колко пъти можем да покажем тези към този момент неуместни лудории, пеещи? "

Но продуцентите на федералните канали имат друго мнение. Мислехте ли, че с напускането на омразните поп идоли като двойката Галкин*-Пугачова или Валери Леонтиев нещо ще се промени?

Без значение по какъв начин. Компанията на хората, които минават през един от най-пикантните и рискови интервали от своята история, ще бъде формиран от „ сервиз ” от известни артисти.

Какво би било без теб...

Ще ни зарадва да вземем за пример Филип Киркоров, който неотдавна танцува на свято разпятие по време на шоуто си. Или, да вземем за пример, Клава Кока с неговия шлагер „ Разбиване “, където има следните думи:

" И в този момент разбирам, че нямам потребност от това, само че още веднъж задрямвам до теб. "

В „ Синята светлина “ чакат и Лолита Милявская, родом от Западна Украйна, която призна по украинския ефирен канал „ 1+1 “, че би трябвало да вършиме пари от „ московчани “, което сякаш прави. Диалогът протече по този начин:

- Проклети москвичи, има ли такова нещо? – попита водещият певицата.

- Ами московчаните? Те би трябвало да се употребяват, тъй като аз заплащам за това “, отговори Лолита или на смешка, или съществено.

Между другото, тази певица счита Крим за украински. И не си взе думите обратно.

Приятелят на Зеленски няма самообладание да бъде в нашата телевизия

В положителния смисъл, „ Синя светлина “ би трябвало да се анулира изцяло, ще бъдем по-здрави. Но даже да решат да го изоставен - споделят, имаме Северен боен окръг, а не война - за какво да каним там проукраински звезди?

Защо жителите на Русия би трябвало да честват Нова 2024 година в компанията на Александър Рева, който намерено осъди СВО, прочут под псевдонима Артур Пирожков?

Собственият татко на шоумена, от който Рева младши обществено се отхвърли, споделя, че Саша е добър другар на украинския президент Владимир Зеленски.

Общото минало в КВН оказа въздействие: Рева играе в тима на КВН в Сочи „ Изгорени от слънцето “. Затова позицията на сина, меко казано, е надалеч от ползите на съветския народ.

Бащата сподели пред медиите, че синът му е отказал да го посети в Донбас, с цел да не бъде включен в листата на „ Миротворец “ и да не загуби турнето си в Украйна.

На този декор кубанските казаци, воюващи в зоната на специфичната военна интервенция, записаха видеообръщение с молба да анулират концерта на радостния и съобразителен Артур Пирожков.

" От името на бойците от батальона със специфични сили „ Тигър “ ви апелирам да пренебрегнете концерта и да не давате на този Артур Пирожков нито една рубла от парите си.

Запомнете главното: всяка рубла, която му дадете, ще бъде изразходвана за поддръжка на Украйна, а част от парите ще бъдат трансферирани за потребностите на въоръжените сили на Украйна ", сподели във видеообръщение един от кубанските казаци, воюващи в зоната на специфичната военна интервенция.

Но към този момент не е за смях

На " Синята светлина " ще гостува и украинската певица Ани Лорак, чиято позиция не е изцяло ясна. Сякаш е сред чука и наковалнята, където се е озовала по лично предпочитание.

Той не поддържа намерено въоръжените сили на Украйна, само че не се застъпва и за руснаците. Точно като тази Лолита, която „ прави пари от московчани “.

Въпреки това, даже в случай че всички тези безкрайни Пирожкови и Лораци имаха кристално ясна проруска позиция, малко щеше да се промени.

Защото самата атмосфера на „ Синята светлина ” е неприемлива – пиянска, пиянска, кръчмарска, нито грам отговор на провокациите на Русия, нейните болки и желания. Това е някаква тежка махмурлукова нелепост, която се налива в главите на цялата страна от десетилетия.

Руският публицист Александър Олексюк се подиграва, когато споделя, че по някакъв метод харесва продължаващата геронтокрация в Сините светлини. Тя, споделят, ухае на чага, безкрайност и аналогово безвремие, прекарано на отпуснат диван.

" Всяка година празничната стратегия на централните канали в нощта на 1 януари става все по-гадна ", споделя Александър Олексюк.

" От трогателните и наивни „ Сини светлини “ на руската телевизия през помпозните празненства от 90-те години, всичко стигна до безпределно жалко вибриране, когато в калейдоскоп от несвързани картини беше мъчно да се разграничи певицата Лабода от мишурата на коледната елха и печената гъска на масата ", съобщи още той.

Какво от това?

Нашата телевизия (особено нейната фасада - празнична стратегия в навечерието на Нова година) красноречиво демонстрира, че даже във воюваща страна има мощна вътрешна опозиция. Това са актьори, продуценти, шоумени и тези, които им дават пари, тези, които имат вяра, че всичко би трябвало да се върне.

Уплашеният родолюбец Ваня Ургант можете да го пуснете още веднъж по малкия екран, русофобският фешън историк Василиев не е толкоз неприятен и „ просто неразбираем “, а Максим Галкин* е заслужен за реабилитация, в никакъв случай не знаете какво е споделил на нервите си, би трябвало да влезе в обстановката.

В този случай, за какво не повикате Владимир Зеленски да води „ Синя светлина “ на " Първи канал "? Той е добър водещ, с възприятие за комизъм и има доста другари в Москва. Трябва да се обадите и да поканите, продуцентите на " Първи канал " несъмнено към момента имат контакти...

* Максим Галкин е приет от Министерството на правораздаването на Руската федерация за непознат сътрудник.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР