Въпреки че в някого е естествен и доста плавен процес,

...
Въпреки че в някого е естествен и доста плавен процес,
Коментари Харесай

Първото нещо, което трябва да направите, ако партньорът ви изневери е...

Въпреки че в някого е натурален и много равномерен развой, поддържането на сантиментална връзка изисква доста старания. Независимо какъв брой щастлива и съвършена може да наподобява една двойка, всички минават през разнообразни стадии.

По време на една връзка, изключително първоначално, множеството хора са изцяло влюбени един в различен. Но с течение на времето скуката, монотонността и неналичието на искри могат да доведат до разлъка. Въпреки че е обикновено всички двойки да претърпяват възходите и паденията на една връзка, някои неприемливи дейности, като невярност, могат да доведат до мъчително прекратявне на връзките.

При такива условия множеството хора не знаят по какъв начин да реагират, в случай че подозират, че сътрудниците им им изневеряват. Но специалистите имат няколко хрумвания за това по какъв начин да се оправим с погрешен сътрудник.

Изложете своите наблюдения

Комуникацията е един от най-важните аспекти на една връзка. Здравословният метод за съобщаване на вашите потребности и стремежи с половинката ви може освен да ви разреши да се справяте по-лесно с спорове, само че също по този начин може да способства за построяването на по-силно и по-здраво партньорство.

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да обсъдите съмненията си с колегата си. Посочете всичко, което сте забелязали, с цел да ви накара да се съмнявате в изневявра. Независимо дали вашият сътрудник ви изневерява физически или прочувствено, знаците постоянно са незабележими. Следователно те могат елементарно да бъдат пропуснати. Но в случай че сте забелязали неочаквана смяна в тяхното държание или рутина, да вземем за пример, да бъдете почтени с тях по отношение на възприятията си би било най-хубавият залог.

Не правете прибързани изводи

Независимо от динамичността на една връзка, да бъдете жертва на невярност може да бъде доста мъчително прекарване. След като започнете да подозирате, че вашият сътрудник към този момент не ви е правилен, това може да ви тласне към положение на подозрение в себе си. В резултат на това вашето самочувствие може да падне внезапно и доста да усили нещастието ви. Мислите, че вашият обичан човек е с някой различен, може да ви накарат да се почувствате недостойни и необичани, което в последна сметка също може да докара до меланхолия. Избягвайте да вършиме прибързани изводи, без да изслушате неговата страна на историята.

Оставете го да изясни

Ако подозирате, че вашият сантиментален сътрудник ви изневерява, може да се почувствате ядосани и предадени. Нещо повече, в прочувствено положение може да не желаете да им повярвате, даже в случай че се пробват да си признаят. Когато човек се почувства предаден, той нормално реагира посредством съмнение или съмнение, отрицателни страсти, в това число яд, отчаяние и възприятие на незадоволеност и утежняване на качеството или даже преустановяване на връзката. Трябва да позволите на вашия сътрудник да изясни своята позиция, с цел да може да отговори на вашите терзания. В случай, че вашият сътрудник не успее да предложи приемливо пояснение, тогава би трябвало да потърсите помощта на умел терапевт или съветник по взаимоотношенията, който да помогне на двамата да стигнете до дъното на тези наблюдения.

Обработете случилото се

Ако след всичко това сте открили, че сътрудникът ви в действителност ви изневерява, последната стъпка е да обработите случилото се, с цел да оцените вредите. Излизането от етапа на съмнение и приемането, че сътрудникът ви ви е изневерявал, може да бъде травматично. Но откакто научите за какво сътрудникът ви го е направил, можете да решите бъдещия курс на деяние във връзка с връзката ви. Вземете решение дали да възстановите връзката или да я прекратите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР