Въпреки, че в България, дори и в световен мащаб, бизнесът

...
Въпреки, че в България, дори и в световен мащаб, бизнесът
Коментари Харесай

Кой се къпе в лукс в кризата СНИМКИ

Въпреки, че в България, даже и в международен мащаб, бизнесът бе нокаутиран от COVID-19, някои съумяват да минат сред капките и освен да не усетят разтърсвания, ами да потънат измежду пачки пари, да си купуват лъскави коли и да кръжат на скъпи екскурзии из Обединените арабски емирства.

Охолен и бляскав живот показват също хората към украинския предприемач Вячеслав Бурма, чието име се проверява за присъединяване в цигарената мафия. Кратка " разходка " из обществените мрежи илюстрира този неизразим разкош по време на пандемия.



Венелин Говедаров, който работи за компанията на Бурма " ТАБИ Дъждовни води " ООД, не е изключение. Може да е единствено " един служащ ", само че някак е съумял да спести от заплатата си и да си купи супер лъскаво БМВ, финален вик на модата. Явно много се е влюбил в немското возило, тъй като в профила му има повече фотоси на колата, в сравнение с негови.




Половинката на Вячеслав Бурма също се къпе в разкош. И не го крие. Напротив. В пандемичната година се е разходила из Обединените арабски емирства и Тайланд. Поне това е оповестила обществено, а под линията може да има още десетки пътувания.



Както към този момент " Марица " писа, 49-годишният украинец Вячеслав Бурма е имал летящ старт.

Още от първите дни активността на компанията му „ Таби Дъждовни води “ ООД, обвързвана с търговия и преработване на машини за тютюнопроизводство и цигарени произведения, е претърпяла същински напредък. Компанията е записана в края на август 2018 година, само че активността и стартира през 2019. Само за една година оборота, който минава през сдружението е величествен – близо 3,7 млн. лв., съгласно оповестения ГФО.

В компанията работят 29 чиновници към септември 2020 година. Уставният капитал, с който е учредена компанията „ Таби Дъждовни води “ ООД е 10 010 лв., а адресът за преписка и ръководство е в Пловдив на ул. „ Борис Шивачев “ 12. До преди броени седмици обаче, подаденият уставен капитал на компанията е бил едвам 10 лв., като едвам на 25 февруари той е повишен с 10 хиляди лв..

В сдружението притежатели са самия Вячеслав Бурма с 4505 акции, както и брачната половинка му Даниела Любомирова Бурма с 5005 акции. Освен тях в „ Таби Дъждовни води “ има още двама миноритарни съдружници - Олександр Ковальов и София Ефименко, които общо държат 500 акции и също са украински жители. Любопитно е че новите акционери са влезнали във компанията на 21 март, тази година, като Вячеслав Бурма е отстъпил 500 от своите акции на сънародниците си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР