Въпреки че тазгодишният песенен конкурс Евровизия беше отменен, за пръв

...
Въпреки че тазгодишният песенен конкурс Евровизия беше отменен, за пръв
Коментари Харесай

Избираме любима песен от Евровизия 2020 - slava.bg

Въпреки че тазгодишният песенен конкурс Евровизия беше анулиран, за пръв път в 65-годишната му история, въпреки всичко българските меломани ще имат опция да си изберат обичана ария от частите претенденти в конкуренцията.

На уеб страницата на Българска национална телевизия към този момент е оповестена анкета с всички песни, за които може да гласуваме. В духа на разпоредбите на Евровизия няма да можем да дадем избор за българската представителка Виктория Георгиева и нейното предложение Tears Getting Sober.

Гласуването в анкетата "Любима ария на българските фенове от Евровизия 2020 " ще продължи до 17 май, а резултатите ще бъда оповестени в неделното издание на "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия 1. Класацията цели да разпространява песните от тазгодишното издание на състезанието и няма формален темперамент.

Евровизия 2020 щеше да бъде едно от най-оспорваните издания на състезанието, съгласно редица музикални специалисти. Големият любимец преди анулацията на събитието беше България, а след нашата представителка Виктория се подредиха участниците на Исландия, Литва, Швейцария, Русия и Италия.

Тази седмица в пет следващи вечери в ефира на Българска национална телевизия 1 ще бъдат излъчени най-големите български триумфи на състезанието Евровизия в поредицата "Седмицата на Евровизия ". Довечера в 22 часа феновете ще могат да си напомнят Евровизия 2007 и 5-тото място на Елица Тодорова и Стоян Янкулов. В сряда по същото време ще излъчи Евровизия 2016 в Стокхолм с присъединяване на Поли Генова, която зае 4-то място. В четвъртък от 21 часа в ефира на Българска национална телевизия 1 ще бъде излъчена Детската Евровизия 2015. В петък от 22 часа феновете ще могат да си напомнят страстите от Евровизия 2017 в Киев, където Кристиан Костов приключи на второ място с песента "Beautiful Mess ". В събота онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 ще бъде излъчено специфичното шоуто "Europe Shine a Light " от 22 часа. Телевизионната стратегия, в която ще вземе присъединяване и Виктория, ще показа песните и артистите, които щяха да вземат присъединяване в анулираната Евровизия 2020.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР