Въпреки че разводът им приключи още през 2019 г., Анджелина

...
Въпреки че разводът им приключи още през 2019 г., Анджелина
Коментари Харесай

Анджелина Джоли пак успя да вбеси Брад Пит

Въпреки че разводът им завърши още през 2019 година, Анджелина Джоли и Брад Пит не престават да " водят война ". Ябълката на раздора се оказва Chateau Miraval - имение, притежаващо винарна и лозови насаждения в Южна Франция. Холивудската двойка го купува през 2008 година за към 25 милиона $. Когато това се случва, двамата се съгласяват, че няма да продават дяловете си в шатото без разрешението на другия.
 Брад Пит, Деймиън Куинтард, Studio Miraval и какво се случва със звукозаписното студио във Франция
Новата пристрастеност на Брад Пит

Брад Пит след тежките обвинявания на Анджелина Джоли

През 2022 година обаче Брад Бит стартира да съди Анджелина Джоли, тъй като не се е съобразила с ангажимента им и е продала дяловете си във винарната на съветски олигарх.

И по всичко проличава, че продължава да има развиване около Chateau Miraval, само че то никога не е удобно за. Сега артистът упорства за разбере кой е съсобственик на френското му лозе, откакто акциите на някогашната му брачна половинка попадат в контрола на скришен притежател от остров Джърси в Ламанша.
 Снимка 655153

60-годишната звезда от " Боен клуб " е шокиран, когато Джоли продава половината от зашеметяващото им имение Chateau Miraval без неговото единодушие на съветския милиардер Юрий Шефлер през 2021 година

Според новите финансови документи обаче, крайният притежател на акциите е неразбираем, следен от компания, в която Шефлер не е акционер. Бизнес ангажиментите обаче вършат невероятно да се разбере кой дърпа конците. Според Daily Mail холивудската звезда е решена да стигне до дъното на тази договорка.
 Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха с ненадейно решение по разногласието им за винарната Chateau Miraval
Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха всички

Неочаквано развиване в борбата за Chateau Miraval

Спорът придвижва за първи път дългогодишна сага към развода сред Пит и Джоли на английските крайбрежия. Битката за бъдещето на Chateau Miraval, известна като " Войната на розето ", до момента се е водила в правосъдните зали във Франция, Люксембург и Лос Анджелис.
 Снимка 655152

Източник, непосредствен до артиста, споделя: " Брад желае от остров Джърси да стартират да дават отговори. Той би трябвало да има право да знае кой е купил бизнеса му. Брад е вложил сърцето и душата си в това лозе и не знае сигурно с кого в действителност работи. "
 Брад Пит и делата за Шато Миравал - кой си разреши да заплашва артиста
Кой си разреши да заплашва Брад Пит

Анджелина още веднъж е намесена

Chateau Miraval в Прованс създава ужасно розе, известно измежду звездите. Дълги години Пит и Джоли имат голямото имение с винарната и лозовите насаждения, като даже се женят там през август 2014 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР