Титаник продължава да е най-популярният кораб в света и повече

...
Титаник продължава да е най-популярният кораб в света и повече
Коментари Харесай

Над 2 милиона долара - която е най-скъпата вещ от Титаник

Титаник продължава да е най-популярният транспортен съд в света и повече от 100 години след потъването си. Дори от дъното на океана, лайнерът продължава да бъде в действителност рентабилен в разнообразни посоки - както посредством гмурканията до него, които се провеждат, по този начин и посредством търговете, на които се продават открити под водата предмети.
 Титаник и парчето дърво от кино лентата, продадено на търг за над 700 хиляди $
Парчето дърво, което не можа да избави Джак и Роуз, само че коства цяло положение

Само за същински почитатели

Допреди няколко дни най-скъпата движимост от кораба, продадена на търг, бе цигулката на ръководителя на оркестъра, който свири на борда на кораба по време на неговото пътешестване. Тя доближи обща сума от 1.1 милион паунда дружно с налозите и таксите (близо 2 милиона и 537 хиляди лева). Продажбата й се реализира през 2013 година

А в края на предходната седмица на следващ търг бе разигран джобния часовник на най-богатия пасажер на, който усъвършенства досегашния връх. Позлатеното украшение на бизнесмена Джон Джейкъб Астор в началото е било продадено за 150 хиляди паунда от сина на притежателя му, а на търга цената, която доближи, бе шест пъти по-висока - цели 900 хиляди паунда.

The pocket watch of 's richest passenger sold at auction for more than $1.4 million.

The watch was owned by 47-year-old John Jacob Astor. He was considered one of the richest men in the world in 1912 and had a fortune of $87 million at the time of his death.
— NEXTA (@nexta_tv)
Когато към него се начислят и налозите и таксите, които анонимният покупател дължи, общата му цена става 1.175 милиона паунда (близо 2 милиона и 710 хиляди лева). Това е същински връх за предмет, обвързван с потъналия лайнер, написа BBC.
 Титаник 111 години след потъването - за какво никой в никакъв случай не е намирал човешки остатъци на кораба
Защо никой в никакъв случай не е намирал човешки остатъци на Титаник

Има си изцяло разумно пояснение

На провелия се преди дни търг бе продаден и калъфът за цигулка на ръководителя на оркестъра против сумата от общо 366 хиляди паунда (844 хиляди лева). И той, и джобният часовник, са извадени от водата дружно с телата на притежателите си от водата, минали са редица проби и нужната реституция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР