Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз

...
Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз
Коментари Харесай

НИСКА ПРОБА: Вижте трите ергенки, които с просташкото си поведение подлудиха „Денсинг старс”


Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз Хайрула и Людмила Костадинова очевидно се интересуват единствено от облеклото си, само че не и от държанието си. Трите моми изненадващо цъфнаха в публиката на „ Денсинг старс ”. Те подлудиха клетите посетители на предаването, което се излъчва онлайн всеки вторник, видя кореспондент на „ Уикенд ”.
 

Наконтените мадами не стопираха да приказват, да се смеят, да си пишат и да излизат по време на над 3-часовия лайф на танцувалното шоу. Най-невъзпитано се държа Людмила, която очевидно се счита за звезда от ранга на Лили Иванова. Родната прима е известна с желязната си дисциплинираност, нещо непознато за трите грации. Люси, която преди 2 години получи купата „ най-злобната ергенка ”, изобщо не се вълнуваше от красивите танци, които се разкриваха пред очите й. По-важно беше да си чати по телефона и да се смее. Учудващо, само че от трите най-възпитано се държа Дениз Хайрула, която през множеството време се съобразяваше и мълчеше, а понякога следеше и какво се случва в шоуто. Все отново и тя се подвеждаше по групичката и се включваше в диалозите, които не бяха на тематика „ Денсинг старс ”, както разхождането им из залата по време на ефира.

Участничките в „ Ергенът ” очевидно държаха да не останат незабелязани и няколко пъти минаха през публиката посред фотосите и танците на сцената. Досущ като тези фенове, които кръстосват киносалона по време на прожекцията.

Грозното пате от „ светата троица ” – Людмила (На фотографията горе), не спря да повтаря, че е в шоуто да поддържа Виктор, а тя даже не гледаше танца му, тъй като беше заета да разгласява сторита и да си написа с другари. Самият Стоянов надали подозира, че ергенките от неговия сезон спекулират с името му. Преди време мачото се ожали, че доста дами си вършат реклама на негов тил и настояват, че са имали интимни връзки, без това да е истина.



Трите ергенки бяха настанени относително покрай гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева, както и фамилията на Емрах. И Сара, и кланът Стораро гледаха в унес танците и нито се разсейваха с телефони, нито се смееха дебелашки, а демонстрираха почитание към труда на звездите, които са на сцената. „ Явно неслучайно Папи е бясно влюбен в Дргулева. Младо, културно и възпитано момиче ” – разясниха присъстващи фрапиращата разлика сред актрисата и безработните моми ергенки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР