Семейство живее с 29 крави в дома си в Богота,

...
Семейство живее с 29 крави в дома си в Богота,
Коментари Харесай

Семейство живее с 29 крави в дома си

Семейство живее с 29 крави в дома си в Богота, съобщи колумбийската телевизия Caracol. От дирекцията за отбрана на животните и локалните управляващи към момента проучват случая и следва да вземат решение какво да вършат.

Собственикът на къщата Доминго Лопес признава, че той и фамилията му разделят къщата си с кравите. Според ветеринари това е форма на малтретиране на животните и упорстват те да бъдат или отнети, или изискванията им да бъдат изменени, защото кравите не могат да живеят в къщата.

 Интересен дуел – борба сред два мармота (ВИДЕО) Любопитно 1 мин. Интересен дуел – борба сред два мармота (ВИДЕО)  „ Прекалено палав и отзивчив “: Куче се провали в полицейската академия, само че стана звезда в спасяването Светът 2 мин. „ Прекалено палав и отзивчив “: Куче се провали в полицейската академия, само че стана звезда в спасяването  „ Зелени Балкани “: Първите ловни соколчета за годината се излюпиха България 2 мин. „ Зелени Балкани “: Първите ловни соколчета за годината се излюпиха  Интересен дуел – борба сред два мармота (ВИДЕО) Любопитно 1 мин. Интересен дуел – борба сред два мармота (ВИДЕО)  „ Прекалено палав и отзивчив “: Куче се провали в полицейската академия, само че стана звезда в спасяването Светът 2 мин. „ Прекалено палав и отзивчив “: Куче се провали в полицейската академия, само че стана звезда в спасяването  „ Зелени Балкани “: Първите ловни соколчета за годината се излюпиха България 2 мин. „ Зелени Балкани “: Първите ловни соколчета за годината се излюпиха

Снимка: Enex

Също по този начин не е позволено кравите да пасат в градските паркове или да се разхождат по улиците.

Постигнато е отчасти съглашение със фамилията. Четири от кравите, които са били в неприятно положение, са били взети. Даден е период притежателите да реалокират животните или да ги продадат.

Снимка: Enex

Доминго Лопес споделя, че не могат да му вземат кравите, защото живее от продажбата на мляко и сирене. Докато се търси дефинитивно разрешаване на проблема, Лопес и фамилията му ще продължат да споделят къщата си и коридорите ѝ с кравите.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР