Въпреки че победиха с 3:0 в първия мач, не и

...
Въпреки че победиха с 3:0 в първия мач, не и
Коментари Харесай

От АЕК: Нищо не е решено, Левски ни надигра 45 минути

Въпреки че победиха с 3:0 в първия мач, не и без намесата на съдията Тиаго Мартинш от Португалия, в лагера на кипърския АЕК Ларнака ще подходят внимателно на реванша в София и с цялостното почитание към Левски. Това разкри един от управниците на клуба Кириякос Деметриу.

Според него, всяко подценяване може да бъде съдбовно за тима му, а плод за такива упования му дава представянето на "сините " през първото полувреме на мача в Кипър. Тогава те изпуснаха куп положения, само че в края му реферът Мартинш сподели прекомерно преувеличен втори жълт картон на капитана Живко Миланов и ненапълно предреши случилото се след почивката.

"Нищо не е решено против Левски, макар че водим с 3:0 след първия мач. За да не допуснем да се стигне до изненада, би трябвало да подходим с голямо почитание към противника. Това, че имаме добър резултат, не значи, че войната е завършила. "

"Трябва да сме съществени и да отбележим най-малко едно попадение. Нека не забравяме, че този противник тотално ни надигра през първото полувреме на дуела в Кипър. Имаме още една подготовка и хубавата вест е, че нямаме травми в състава ", съобщи Деметриу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР