Въпреки че първоначално медиите съобщиха, че суперзвездата Том Круз има

...
Въпреки че първоначално медиите съобщиха, че суперзвездата Том Круз има
Коментари Харесай

Шакира не се спира: Излезе на втора среща с Луис Хамилтън, този път той я заведе на луксозна яхта!

Въпреки че в началото медиите оповестиха, че суперзвездата Том Круз има предпочитание да предложения Шакира на среща, по всичко проличава, че колумбийката има други желания.

В обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин тя е в ресторант Cipriani в компанията на седемкратния международен първенец във Формула 1 - Луис Хамилтън.

 

Shakira and Lewis Hamilton were spotted enjoying a boat ride together in Miami today.
— Pop Hive (@thepophive)

До сряда наподобява никой не знаеше дали звездите са се познавали отпреди и дали имат общи другари. Но този четвъртък всичко се промени. Оказа се, че двамата даже са отишли на втора среща. The Sun и Daily Mail разгласиха фотоси, на които тя се качва на яхта на брега на Маями, дружно с водача и други негови другари.

Най-впечатляващото обаче е излъчването на артиста. Тя е усмихната и бъбрива, нещо, което не се случваше доста през последните месеци в Барселона.

 

Shakira at a restaurant with Lewis Hamilton in Miami last night. [via ]
— shakirastuff | fan account (@shakirastuff_)

Предстои да разберем дали Хамилтън е повода за нейното благополучие или това е поради излизането на новия ѝ сингъл Acrostico.

Миналата седмица Шакира беше обвързвана с Том Круз, с който беше забелязана приказва на същото това съревнование в Маями. Въпреки това тя не би помислила да има каквато и да е връзка с него.

“Шакира си прекара ужасно, прекарвайки време с Том на надпреварата на Формула 1, само че тя няма интерес да излиза с него “, сподели източник пред US Weekly.

 

Shakira and Lewis Hamilton were spotted enjoying a boat ride together in Miami today.
— Pop Crave (@PopCrave)

“Той беше в действителност благ и тя се радваше на компанията му, само че сега не се концентрира върху срещи с него или с някой различен. В момента ѝ се случват доста неща и към този момент е фокусирана върху децата и кариерата си. ” - добави той.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР