Въпреки че не е в оптимална форма и показва едва

...
Въпреки че не е в оптимална форма и показва едва
Коментари Харесай

Готви се изненада в състава на ЦСКА за първия мач от полусезона

Въпреки че не е в оптимална форма и демонстрира едвам към 50 % от опциите си, Фернандо Каранга ще започва като титуляр за ЦСКА в неделя, когато тимът приема Ботев Враца в дебютния пролетен кръг на Първа лига.

Той ще бъде предпочетен от Ел Маестро за сътрудник на Матиас Фаетон в офанзивата на отбора пред Майкъл Естрада, твърди  " Мач Телеграф " и напомня, че Каранга стартира едвам преди към седмица тренировки с " алените ", откакто се забави с включването си в подготовката поради документални проблеми.

Той се завърна с аления екип в контролата със Септември София, която действително се яви като генерална подготовка преди мача с Ботев Враца и съумя да вкара два гола, които обаче след това бяха анулирани поради фал в офанзива и засада. В този мач Каранга показва, че не е изгубил хищническия си инстинкт в наказателното поле, само че към момента не е в добра игрова форма. Това след мача регистрира и Нестор Ел Маестро. Дори и половин Каранга обаче е по-добър от Майкъл Естрада.

Междувременно от " Армията " разкриха, че в случай че не стане нещо изключително, тримата норвежци - Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем, ще построяват халфовата линия на отбора против Ботев Враца или по-точно горната част на " ромба ". Амос Юга ще бъде в най-долната му част, а това ще бъде и финален късмет за него да резервира титулярното си място. Очаква се на тази позиция отсега нататък да играе Марселино Кареасо, който е осъден за първия кръг на пролетта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР