Въпреки че на лятото му се вижда краят, на нас

...
Въпреки че на лятото му се вижда краят, на нас
Коментари Харесай

Къде да пътуваме през септември и октомври

Въпреки че на лятото му се вижда краят, на нас доста ни се пътуваме и нямаме желание да стопираме. Следващите два месеца - септември и октомври, ще посрещнем с вяра за положително време, а и с неспокойствие да открием нови дестинации.

Независимо дали ще заложим на несъмнено и ще създадем резервация още в този момент или ще се оставим на случайността да ни води, ето няколко оферти за дестинации, които е супер концепция да посетим до началото на ноември.

Германия

Една причина ни е задоволителна - Октоберфест . Събитието с доста музика, още повече бира, положително въодушевление, наденички и претцели. Какво повече му би трябвало на човек?

Мястото е Мюнхен, времето е от 22 септември до 7 октомври. Вероятно не е изненада, че за този интервал квартири и хотелски стаи се намират много по-трудно.

 Снимка 374372

Разбира се, с изключение на да пием бира, можем да вършим и доста други неща в Мюнхен по това време. Например, да се срещнем със забележителностите на града.

Ако си падаме по по-необичайните занимания, в града има шест места, където можем да събираме загар без облекла . Стискаме палци най-малко септември да е безоблачен.

Албания

Тази балканска страна добива все по-вече известност като туристическа дестинация. И в случай че не сме й се доверили за тазгодишната морска отмора, то още веднъж няма да сбъркаме, в случай че отидем в Албания през септември или октомври .

През дейния сезон плажовете са цялостни най-вече с локални, само че след края на август е по-празно и опцията да се насладим на крайбрежието в целия му искра е по-голяма.

 Снимка 374370

Столицата Тирана също има шансове да ни стане едно от обичаните места наоколо до България. Ако се забележим, няма по какъв начин да знаем.

Португалия

Слънцето и морето тук ще ни чакат, даже да сме позакъснели за срещата с тях. В Португалия е по-топло за по-дълго и септември, та даже и октомври, са разновидности за по-спокойно плажуване на място, друго от Гърция.

Ирландия

От позиция на климата, септември е най-подходящият месец . Освен това, с началото на есента се дава старт и на всевъзможни фестивали, с които да разнообразим туристическата си стратегия.

 Кога скъпите дестинации излизат по-изгодно
Кога скъпите дестинации излизат по-изгодно

Да си знаем овреме

Италия

Изглежда още по-красива през есента. Независимо дали ще изберем Рим, Милано или някоя друга не толкоз известна дестинация, страхотните фотоси за Instagram са ни обезпечени , написа Travel and Leisure.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР