Въпреки че може да бъде вълнуваща, една случайна връзка невинаги

...
Въпреки че може да бъде вълнуваща, една случайна връзка невинаги
Коментари Харесай

4 зодии, които след случайна връзка се влюбват

Въпреки че може да бъде вълнуваща, една инцидентна връзка не всеки път е толкоз лесна, колкото и двете страни са очаквали. Докато някои хора са самостоятелни и търсят независимост в този вид връзки, при други не е по този начин. За страдание те са прочувствено прилепчиви след сходна случка и са склонни да изпитват трайни усеща след нея. В резултат на това обаче множеството от тях страдат, тъй като не всякога другият човек има сходна настройка. Поведението може да зависи, както от характера на всеки, по този начин и от неговия зодиакален знак.

Разгледайте звездните знаци, които се привързват и имат податливост да се влюбват след инцидентна връзка:

Риби

По принцип хората от зодия Риби са склонни да избират дълготрайните връзки пред една инцидентна връзка, от време на време има и изключения. Разбитото сърце ги принуждава да оценят опитването на нови неща. Настоявайки да възприемат нова смела настройка, те се пробват да имат флирт след края на един романс. Рядко им липсват някогашните им сътрудници, тъй като са толкоз съсредоточени върху сегашното, че постоянно развиват обвързаност към новия си ухажор. Затова за тях краткотрайната на пръв взор спекулация постоянно минава в дълготраен романс. Друг е въпросът дали и другият човек мисли по сходен метод.

 4 зодии, които след инцидентна връзка се влюбват

 

Рак

Едва ли сте сюрпризирани, че представителите на този зодиакален знак също намират място в тази самобитна ранглиста. Раците постоянно споделят възприятията си с нови познати, когато са засегнати след разлъка с ухажор. В резултат на това те постоянно приключват в инцидентна връзка с някой човек, който може преди малко да са срещнали. По природа Ракът се пробва да се движи по този начин, че бързо да откри нови връзки и да се отърси от предишното. Но когато флиртът им се трансформира от инцидентна връзка в нещо по-сериозно, те остават сюрпризирани. Раците не го търсят безусловно, само че са влюбчиви по природа и тези усеща елементарно ги връхлитат.

 рак - инцидентна връзка

 

Лъв

Лъвовете обичат да мислят за себе си като за безгрижни персони, които не могат да бъдат обвързани. Въпреки това обаче, родените под този знак също желаят да се усещат поглезени и да им се обръща особено внимание. Не е инцидентно, че те харесват да са в центъра на внимание и да се грижат за тях, даже в любовните връзки. Така че, макар че Лъвът наподобява доста самоуверен и дръзновен, той също е податлив да падне в клопката да хлътне след инцидентна връзка с ухажор, с който е имал среща единствено за една нощ.

 лъв - инцидентна връзка

Близнаци

Този буен, самостоятелен знак нормално е подготвен да се среща непрекъснато с нови персони, някои от които понякога провокират интереса му. Представителите на зодия Близнаци непрекъснато се впускат в случки с нови сътрудници, с цел да поддържат многолюден любовен живот. Макар че е малко евентуално да си спомнят за някоя остаряла спекулация, те постоянно се привързват към сътрудниците си след една инцидентна връзка.

Тези четири зодиакални знака могат да наподобяват като безгрижни любовници, които са студени. Но истината си остава, че надълбоко в себе си те омекват в ръцете на любовника, даже и да са имали единствено инцидентна връзка с него.

 близнаци - инцидентно се влюбват

Истината е, че този вид връзки са нож с две остриета.

От една страна те са положителни за хора, които са на една вълна и желаят едно и също нещо в този стадий от живота си. Няма значение дали те желаят временен флирт или са подготвени да стартират нещо съществено, и двата разновидността са положителни. Но когато има разминаване в желанията на двамата сътрудници, това постоянно води до разрушени сърца. Така че, преди да започнете инцидентна връзка, бъдете наясно със себе си и с това, което другият желае. Разбира се, сърцето не пита в кого да се влюби, само че най-малко пробвайте оптимално да намалите шанса да бъдете засегнати.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР