Въпреки че живеят в лукс и не им липсва нищо,

...
Въпреки че живеят в лукс и не им липсва нищо,
Коментари Харесай

Прабългари номинираха Гичка в „Игри на волята: България“

Въпреки че живеят в разкош и не им липсва нищо, Прабългари не се оправиха с борбата в сряда вечер и изгубиха . Племената трябваше да изградят своите долмени , пренасяйки избран брой детайли през трасето. Допълнителна компликация в задачата им беше и това, че трябваше да се движат като един.
 



Най-добре с предизвикването се оправиха Славяни
, следвани от Траки, а последни останаха Прабългари , които трябваше да предлагат собствен войник . По време на играта Йоана от Славяни падна неприятно на ръката си, само че продължи да играе. След края на борбата я закараха на обзор, какво ще е положението й, феновете ще схванат довечера.

След края на борбата Прабългари се събраха на съвет и взеха решение да изпратят на елиминационна борба в петък Гичка . Основният аргумент на племето е, че тя не се оправя добре в борбите и желаят да видят дали ще се оправи в самостоятелен дуел. „ Радостна съм, когато се върна с успеха, ще съм пълностоен състезател “, показа тя.

В племето на Траки, продължава заниманието на едни за сметка на други. Илиан, Атанас и близначките кръстиха Александър, Радостина и Ана-Мария семейство „ Гастонови “ , а Елена и Стефания изпяха ария от „ Красавицата и звяра “ . Вече е ясно, че племето е разграничено и няма връщане обратно. Как ще се отрази това на борбата през днешния ден, следва да забележим.

-->

При Славяни ситуацията с храната не е по никакъв начин положително. Капитан Бяло Мите даде задача на племето да закърпят рибарска мрежа , с която обаче те не се оправиха и не получиха храна . Единственият, който продължава да има храна непрекъснато е Георгиос . Постъпката му мощно възмути Марешка, за която сходно държание не е обикновено. Плеймейтката съобщи, че в случай че тя беше на негово място щеше да се откаже от привилегията си.
 NOVA
В четвъртък вечер следва борба сред Славяни и Траки, която ще дефинира втория номиниран тази седмица, който в петък ще излезе против Гичка в дуел за оставане в шоуто. Какво още се случва в връзките сред членовете на трите племена гледайте в четвъртък от  21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР