Въпреки че доброволно напуснаха кралския двор и заживяха нов живот

...
Въпреки че доброволно напуснаха кралския двор и заживяха нов живот
Коментари Харесай

Жестът на кралицата към Хари и Меган

Въпреки че непринудено напуснаха кралския двор и заживяха нов живот зад океана, принц Хари и Меган Маркъл не престават да поддържат близки връзки с кралицата и останалите членове на фамилията. И явно Елизабет Втора не може да се сърди доста на внука си, който избра друга от предопределената му орис поради любовта.

Според източници, представени от HELLO, при започване на месец март, преди разрастването на пандемията от COVID-19 във Англия и по света, херцогът и херцогинята на Съсекс са получили публична покана от кралицата за къса лятна почивка в шотландското имение Балморал .

По традиция, Елизабет Втора и принц Филип прекарват няколко месеца там, а към тях по друго време се причисляват разнообразни членове на кралското семейство. Сега обаче обстановката е по-различна и летните проекти на кралския двор като че ли са пред неуспех.
 Снимка 479045

Най-вероятно кралицата и принц Филип ще прекарат идващите месеци в замъка Уиндзор, където са в самоизолация от март, а срещите им с родственици ще са строго редуцирани. Останалите членове на кралското семейство също е малко евентуално да подхващат пътувания най-малко до есента.
 Принц Хари, Меган Маркъл и имението на Тайлър Пери за 18 милиона $, в което живеят
Имението, в което Хари и Меган си живеят царски

Кой ги приюти

Принц Хари и Меган Маркъл, които са на хиляди километри от Острова също най-вероятно ще пропуснат опцията да прекарат няколко дни с кралицата. Но фактът, че сa получили покана, е сладкодумен за това, че напускането им евентуално не е било толкоз скандално и обидно , колкото се представяше.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР