Въпреки че дипломатическият подход е предпочитаният начин за справяне с

...
Въпреки че дипломатическият подход е предпочитаният начин за справяне с
Коментари Харесай

Най-висшият американски военноморски офицер заговори за военните варианти на САЩ за КНДР: План Б е винаги готов!

Въпреки че дипломатическият метод е пожеланият метод за справяне с рецесията към Северна Корея, военните решения са постоянно подготвени като проект Б. Това предизвести най-висшият американски военноморски офицер, адмирал Джон Ричардсън, представен от южнокорейската организация " Йонхап ".

" Това не са празни думи ", акцентира адмирал Ричардсън в американска военна база в Южна Корея, като добави: " За да имате законно въздържане, считам, че би трябвало да имате законни, допускам, разновидности. Така че ние сме готови ".

В отговор на въпроси дали висшето американско военно командване фактически е обсъждало потреблението на военни средства за разрешаване на рецесията на Корейския полуостров, Ричардсън разяснява, че съществуват военни решения, които да обезпечат опора за дипломатическите и икономическите старания.

" Но ние, военните, разбираме, че би трябвало да сме готови за всевъзможен тип увеличаващи се качества, които могат да дойдат от Северна Корея, които биха ни заплашили от Севера, тъй че да може да превъзмогнем и да предоставим твърда опора на дипломатическите и икономическите старания, които ще са водещи ", уточни още висшият американски боен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР