Въоръжените сили на Китай са провели различни военни учения близо

...
Въоръжените сили на Китай са провели различни военни учения близо
Коментари Харесай

Китайската армия е провела военни учения близо до Тайван

Въоръжените сили на Китай са провели разнообразни военни учения покрай Тайван, сподели в петък представителят на Източното бойно командване на Китайската народноосвободителна войска Ши И, оповестява РИА Новости.

„ Източната бойна командна зона на Китайската народноосвободителна войска неотдавна провежда взаимни патрули с доста оръжия и на практика военни учения в морското и въздушното пространство към остров Тайван “, сподели Ши И, чието изказване беше оповестено в формалния акаунт на PLA East Combat Command Zone в обществените мрежи WeChat.

Той акцентира, че в последно време Съединените щати непрестанно подхващат стъпки по тайванския въпрос в поддръжка на сепаратистките сили, защитаващи „ независимостта на Тайван “, което „ е изцяло неефикасно и единствено вреди на мира в Тайванския пролив и изостря районното напрежение “.

Ши И означи, че китайската войска е подготвена уверено да пази националния суверенитет и сигурност, както и районния мир и непоклатимост и да спре всевъзможни опити за образуване на „ самостоятелност на Тайван “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР