Въоръжени мъже ограбиха две аптеки и задигнаха портфейла на младеж,

...
Въоръжени мъже ограбиха две аптеки и задигнаха портфейла на младеж,
Коментари Харесай

Екшън в Пловдив: Въоръжени обраха две аптеки, взеха и портфейла на младеж

Въоръжени мъже ограбиха две аптеки и отмъкнаха портфейла на юноша, оповестяват от пресцентъра на полицията в Пловдив, представени от Българска национална телевизия.

Грабежите са осъществени на 2 и 3 март и са с еднакъв почерк - в ранните часове на денонощието и с ориентирано против фармацевтите оръжие.

И в двата случая е подаден сигнал на незабавния телефон 112. Служители на реда почнали неотложно търсене и заловили причинителите. Първо са задържани двама пловдивчани, на 19 и 24 години, от които е конфискуван газов револвер, употребен за грабежите.

Полицията е задържала и двама техни помагачи на по 30 години. Те са асистирали при единия обир в пловдивска аптека. За тях пък са събрани данни, че в петък са откраднали портфейла на юноша, който пресрещнали на основен бул..

И четиримата са в ареста за 72 часа след разпореждане на наблюдаващ прокурор. От Районната прокуратура в Пловдив към този момент са привлекли като обвинени и четиримата арестувани, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

От прокуратурата прецизират, че благодарение на газовото оръжие те са съумели да снабдят с общо малко над 1200 лева – 1000 от двата грабежа в денонощни аптеки и останалите 200 от обран на улицата пловдивчанин. Утре на арестуваните ще бъде взета мярка за неотклонение, от обвиняването ще упорстват тя да бъде " задържане под стража ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР