Въобще не съм ходил до Иран, тъй като отборът, в

...
Въобще не съм ходил до Иран, тъй като отборът, в
Коментари Харесай

Чернокожев: Дори и Матей Казийски да доведат, няма от къде да му дадат 10 000 евро

Въобще не съм ходил до Иран, защото тимът, в който се очакваше да играя не съумя да покрие условия на тяхната волейболна федерация и затова не получи опция да играе в тяхната Суперлига. Така Велизар Чернокожев изясни проваления си трансфер. Той е имал отмора през времето, когато Добруджа 07 бе на шампионата в Сърбия и по-късно се е включил към тима.

Приел със смях заплатата, която му отреждат някои български уеб сайтове. Вили съобщи, че към момента не е коментирал с президента на клуба своето заплащане, защото първо желае да се откри, да стартира да играе и чак тогава да приказват за пари. 10 000 евро за България е комедия. Дори и Матей Казийски да доведат, те няма от къде да му дадат 10 000 евро, само че се веселя, че ми вършат такава безвъзмездна реклама, сподели националът.

Чернокожев поздрави Жулиен Георгиев, отбелязвайки, че в случай че не е бил той, е можело да не се стигне до пети гейм. Щастлив съм, че с първия мой мач тук постигнахме триумф и то против ЦСКА, не против слаб съперник. Вили публично помоли всички, които са посещават мачовете в очакване Добруджа да направи неточност и да се изложи, да не участват в залата. Той съобщи, че това не е единствено негово мнение или пък волност и благодари на останалите 90 %, които даже и при загуба не стопират да поддържат момчетата.

dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР