Външният вид на Гранд хотел България няма да се пипа.

...
Външният вид на Гранд хотел България няма да се пипа.
Коментари Харесай

Външният облик на Гранд хотел България се запазва


Външният тип на " Гранд хотел България " няма да се пипа. Това планува капиталовото предложение на " Гранд хотел България 2016 " ЕАД за консервация, реституция, акомодация и главен ремонт на историческата постройка в центъра на София. То е оповестено на уеб страницата на столичния регион " Средец " и жителите могат да показват мнения по него до 30 май 2019 година

" Гранд хотел България " беше платен от предприемача Мирослав Пенчев през септември 2016 година за към 15 млн. евро от наследниците на убития Илия Павлов, началник на бизнес империята " Мултигруп " в зората на демокрацията.

Бизнесменът страни от медийния звук и светските изяви и до момента обществено не е представял проектите си за реконструкцията и пристрояването на хотел " България ". Първоначално Мирослав Печев имаше концепция да надстрои последните два етажа на хотела, само че се отхвърли от нея след последвалото публично неодобрение.

Внесеното в този момент предложение е единствено за историческата постройка откъм бул. " Цар Освободител ". В празното пространство сред Софийската филхармония, Българската банка за развиване и улицата е планувано построяването на нова пететажна постройка и надстрояване на съществуваща едноетажна сграда.

Инвестиционното предложение
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР