Vans - едва ли има човек, който да не е

...
Vans - едва ли има човек, който да не е
Коментари Харесай

Как да носите Vans и да изглеждате модернo. Вижте 4 съвета за жени*

Vans - надали има човек, който да не е чувал за известния бранд. Превърнала се в синоним на комфорт в градска среда, марката от дълго време не се припознава единствено с обувките на скейтъри и небрежни младежи, а като съвършените половинки на градския жанр на известни персони, фешън блогъри и инфлуенсъри. Кецовете Vans са от тези минималистични класики, които би трябвало да се имат. Защо ли? Защото са въплъщение на жанр, улеснение и това равнодушие, за което всекидневно всеки един от нас копнее. Градски, небрежни, семпли, с отличителна харизма, всеки чифт води до покупка на още един. Подходящи както за спорт, по този начин и за динамичността на града, Vans имат силата и капацитета да заменят високите токчета и да ви дарят с безупречно стилно лъчение. Не вярвате? Вижте 4-рите аутфит оферти, които сме ви подготвили и още веднъж помислете.

С какво Vans се отличава от другите марки?

Ако би трябвало да дефинираме единствено с една дума обувки Vans, то тя ще бъде комфорт, освен това безукорен. С тази съществена характерност продуктите на американския производител се отличават от тези на другите марки. Благодарение на новаторската проекция и присъщ минималистичен дизайн, моделите Vans са епитом на небрежния жанр и са подобаващи както за скейт площадката, по този начин и за отличителни визии за града. Ако търсите съвършения чифт за ежедневни аутфити, предлагаме да разгледате неповторимите бестселърни модели на марката в Obuvki.bg -, където ще откриете истински висококачествени издания на производителя, като Vans sk8-Hi, Vans Old Skool или Vans Authentic в многообразие от цветове. Освен улеснение при носене, продуктите на Vans ще бъдат високо оценени и поради специфичния акцент, който придават на ежедневния жанр.

 Снимка: Obuvki.bg

Как да носите обувки Vans?

Както споменахме, с помощта на известни персони, като Белла Хадид, Емма Уотсън и доста други, Vans си поправиха път в ежедневния жанр и си извоюваха must have класика за сезона. Моделите на марката се съчетават съвършено с всички облекла от закачалките, като 4-ри от предложенията ни са топ визии, които безспорно би трябвало да изпробвате.

Класика от 90-те

Първото ни предложение е baggy high jeans или по този начин известните от 90-те свободни модели дънки с висока талия, в комбиниране с жилетка, мини чанта и типичен Vans. Това е един извънредно удобен аутфит, с който ще сте в цялостен синхрон с последните трендове.

Vans и монохромен костюм

Една композиция, в която комфорт и грациозност се срещат, за резултат безукорен жанр. Съчетайте пъстър костюм с Vans в черно - бялата гама или назад, за повече жанр прибавете акцент от премиум бранд, като Pinko, да вземем за пример - и покорявайте града със самочувствие.

Рокли и Vans

Една обичана композиция на всички девойки, с която няма по какъв начин да сбъркате. Дали ще изберете модел с флорални претекстове и скотски принтове, или ще съчетаете новите си Vans с класическа елегантна рокля, в действителност няма значение, тъй като стилното лъчение ви е обезпечено.

Код градска немарливост

Ако се чудите Непременно би трябвало да изпробвате тази визия, тъй като на Vans небрежността просто им отива. Съчетайте моден пуловер с риза, панталони чарлстон, прибавете обувки Vans и завършете с чанта tote. Това е един аутфит, с който може да посрещнете всички провокации на деня.

*Спонсорирана статия
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР