Вълнуваща традиция за кметството на район „Северен” е преди Коледа

...
Вълнуваща традиция за кметството на район „Северен” е преди Коледа
Коментари Харесай

Малки коледари и снежинки гостуваха на Ральо Ралев

Вълнуваща традиция за кметството на регион „ Северен” е преди Коледа на посетители на кмета и на неговия екип да идват деца от детските заведения, с цел да поздравят работещите с настъпващия най-светъл празник в годината. На 18 декември още веднъж детска врява огласи коридорите на кметската институция, като към домакина на тържеството инж.Ральо Ралев се причислиха децата от ДГ „ Славей”, водени от шефа на заведението Л.Биволарска.

Малчуганите извършиха конферентната зала с предпразнични страсти, донесоха хубостта и духа на Коледа, припомниха стародавната традиция на коледуването. Облеченитe в носии юначета с впечатляващи калпаци на коледари, а момиченцата – прелестни нежни снежинки, бяха разчувстваните посетители на кмета, донесли настроението на празника, украсено от детската непорочност и очакване на подаръците. Сред снежинките беше и дъщеричката на кмета Христина, която насочи пожелания за радостни предпразнични дни на всички в кметството.

Малките балеринки танцуваха своя баснословен зимен танц, а достолепните коледари заплениха слушателите с артистично поднесените коледарски наричания за здраве и благодат. Танците на гостите от ДГ „ Славей “ провокираха красиви усмивки по всички лица, чуха се доста пожелания за здраве и сили на всички, за шанс и триумфи. Инж. Ральо Ралев благодари на децата за насладата, която са донесли на присъстващите, пожела им да бъдат и те здрави, с цел да се радват на новогодишните празници и многото дарове, които ще получат тези дни, а по-късно разчупи коледната погача и раздаде лакомства на дребните актьори.
тагове регион " Северен " коледари Ральо Ралев снежинки  Малки коледари и снежинки гостуваха на Ральо Ралев  Малки коледари и снежинки гостуваха на Ральо Ралев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР