Вълна от недоволство в социалните мрежи след скандално отношение на

...
Вълна от недоволство в социалните мрежи след скандално отношение на
Коментари Харесай

Охранител нападна журналист по време на живо предаване от Пекин

Вълна от неодобрение в обществените мрежи след скандално отношение на китайски охранител към публицист. По време онлайн включване от церемонията по откриването на зимните олимпийски игри в Пекин нидерландецът Шурд ден Даас се намира наоколо до стадион " Птиче гнездо ". Изведнъж той е пресечен от локален охранител, който стартира да го бута в опит да го реалокира.

Onze correspondent @sjoerddendaas werd om 12.00u live in het NOS Journaal door beveiliers voor de camera weggetrokken. Helaas is dit steeds vaker de dagelijkse realiteit voor journalisten in China. Hij is in orde en kon zijn verhaal gelukkig een paar minuten later afmaken pic.twitter.com/GLTZRlZV96
— NOS (@NOS) February 4, 2022

Зографски дава старт на българското присъединяване в Пекин
Владимир Зографски дава старт на българското присъединяване в 24-то издание на Зимните олимпийски игри в Пекин през днешния ден. Най-добрият ни ски-скачач...
Прочети повече
 

Първоначално Ден Даас не се поддава на грубата интервенция и продължава да приказва, до момента в който живото предаване не прекъсва.

" За страдание това към този момент е всекидневие за публицистите в Китай. Нашият сътрудник е добре и приключи включването си по-късно ", оповестяват от малкия екран. От МОК настояват, че това е изолиран случай: " Някой се е престарал. Нещастно стичане на събитията ", сподели представителят на международната организация Майк Адамс. Нарушаването на човешките права в Китай бе главната причина за дипломатически протест от Съединени американски щати, Канада, Англия и други страни.

 

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР