Валери Симеонов отрече категорично да има някакъв пропаднал участък, както

...
Валери Симеонов отрече категорично да има някакъв пропаднал участък, както
Коментари Харесай

Елена Йончева Не Може Да Повярва Какво Чу Току-Що! Валери Симеонов В Прав Текст Я Нарече

Валери Симеонов отхвърли изрично да има някакъв пропаднал сектор, както демонстрира госпожа Йончева.

Той разясни, че секторът е в резерват " Узунбуджак ", а през вчерашния ден е разгласил фотография два часа след нейните изказвания - " след нейните неистини по една телевизия. "

Симеонов беше безапелационен, че оградата е в съвършено положение.

" Оправена е още при започване на октомври незабавно след дъждовете, а фотографията, която демонстрира Йончев е отпреди това ", изясни той.

Вицепремиерът по демографската политика попита за какво Йончева демонстрира черно-бяла фотография, откакто постоянно до момента е показвала цветни фотоси?

" Отговорът е следният: фотографията е черно-бяла, тъй като в случай че беше цветна щяха да се видят листата. Огромната зелена маса по дърветата. С други думи фотографията е от дълго време ", съобщи вицепремиерът.

Той посочи, че е разгласил във Facebook фотография, на която оградата си стои както би трябвало, тъй като е възобновена октомври.

" Както постоянно споделям истината. Както и във връзка с лъжите, казани във кино лентата. Ето в този момент ви споделям, в тази ситуация тя отново тя лъже ", добави Симеонов и посочи, че фотоси на оградата са оповестени на неговата страница във Facebook.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР