Валери Симеонов беще преизбран за лидер на НФСБ Партията на

...
Валери Симеонов беще преизбран за лидер на НФСБ Партията на
Коментари Харесай

Партията на Валери Симеонов ще прави младежка организация


Валери Симеонов беще избран отново за водач на НФСБ

Партията на вицепремиера по икономическите въпроси и демографската политика Валери Симеонов - Националният фронт за избавление на България (НФСБ)ще прави и младежка конструкция.

Решението е взето на провелия се трети постоянен конгрес, който преизбра Симеонов за водач на партията за още четири години. Всички присъстващи делегати на конгреса – 147 са дали своят вот единомислещо Симонов да остане отпред на партията. Против и въздържали се не е имало, се споделя в известие на НФСБ.

Конгресът на партията се организира при закрити порти.

Цялото управление на НФСБ също резервира постове си. За заместник-председатели на партията са избрани отново единомислещо Данчо Хаджиев и депутатите Валентин Касабов и Борис Ячев.

Конгресът утвърдил и състава на Национален политически съвет, в който, с изключение на влизащите по право районни и регионални координатори, членове са още- Петьо Георгиев, Александър Хайтов, Петко Събев и регионалната шефка на Стара Загора Гергана Михова.

За ръководител на националната контролна комисия също е бил избран отново националният представител Христиан Митев.

Направени са били промени в партийния правилник. Въведена е дъжност народен координатор и е изменена мандатността на конгреса от 3 на 4 години.

Междувременно бТВ заяви, че в навечерието на конгреса е имало много оставки в хасковските структури на партията. Общински звена в района застанали зад някогашния регионален координатор на партията, който твърди, че е заменен еднолично от Валери Симеонов.

Десет от 11-те общински координатори в Хасковско си потеглят от НФСБ. В писмо, подписано от тях, те упрекват Симеонов, че е влезнал в коалиция с ГЕРБ, без да се допита до локалните структури, както и че не извършва предизборните си обещания.

" Ние излъгахме гласоподавателите като ходихме на събрания и ги убеждавахме. Хората имаха вяра, че ще станат 300 лв. пенсиите, а това не се случи. Хората не го одобряват това ", сподели някогашният регионален координатор на НФСБ Кръстьо Кръстев.

В последно време Валери Симеонов е подложен на офанзиви, главно от Движение за права и свободи, които желаеха той да бъде отхвърлен от държавното управление. Партията на Ахмед Доган и Делян Пеевски сезира даже Европейския съюз, че ГЕРБ ръководят с националисти, поради сътрудниците им в ръководството - „ Обединени патриоти “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР