Валентин Радев получи „Златен скункс“ от Боби Ваклинов, заради неадекватните

...
Валентин Радев получи „Златен скункс“ от Боби Ваклинов, заради неадекватните
Коментари Харесай

Маскиран репортер връчи „Златен скункс” на министър Радев

Валентин Радев получи „ Златен скункс “ от Боби Ваклинов, поради несъответстващите дейности на Министерство на вътрешните работи по случая със залавянето на двамата пандизчии, избягали преди време от Централен софийски затвор.

В понеделник репортерът на „ Господари на ефира” посети кабинета на Министъра на вътрешните работи, с цел да му връчи статуетката, а вътре го очакваше цялото професионално управление на силовото министерство.

Причината, която провокира публичното отрицание и даже стана мотив за насмешки по адрес на Министерство на вътрешните работи, бе убийството на единия избягал пандизчия — Владимир Пелов, който умря при престрелка в центъра на Ботевград. Инцидентът се случи макар сигналите, че беглецът от известно време се е укривал там.

Ваклинов дойде в кабинета на началника на силовото ведомство със златен скункс в ръка и дегизиран по този начин, както Пелов близо 2 месеца разиграваше униформените. Репортерът бе поставил дълга черна брада и качулка, очевидно надявайки се също да не бъде разпознат от министъра.

Според министър Радев България е едно от най-спокойните места и сравнението с от преди 15 години е в тяхна изгода. Направено е всичко допустимо и полицията е била на крачка от залавянето им.

"Работим по разпоредбите и рано или късно тези хора ще си получат заслуженото ", съобщи Радев, имайки поради всички други търсени нарушители, които към момента са на независимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР