Валентин Петров напусна Игри на волята 5 след съвет в

...
Валентин Петров напусна Игри на волята 5 след съвет в
Коментари Харесай

Валентин от „Игри на волята“: Дъщеря ми е най-слабият играч в Изгубените

Валентин Петров напусна Игри на волята 5 след съвет в племето на Изгубените. 48-годишния мъж от Хасково влезе в предаването с щерка си Елена. Той е троент балкански първенец по културизъм и треньор. По специалност е инженер по телекомуникации. Започва да се занимава професионално със спорт едвам на 37 години.

Ето кой съгласно него е най-слабият състезател от пети сезон на едноименното риалити, какво мисли за Виолета и кой е непосредствен до него и щерка му:

Кой беше най-слабият състезател от пети сезон в Игри на волята?

За мен... най-слабият състезател от тези, с които съм се срещал е... Моника. Мисля, че не е пригодена за изискванията на живот на множеството местоположения. Чувстваше се прелестно в Резиденцията, само че не толкоз удобно на Стопанството. Мисля, че на която и да е от другите местоположения няма да се оправи изключително добре, ще ѝ бъде мъчно и ще ѝ бъде тежко. Физическата ѝ подготовка също не е на равнище. Плуването ѝ е много едва. Има известна устойчивост, само че като цяло мисля, че не е задоволително готова за Игрите.

Кой е най-слабият състезател от племето на Изгубените?

Най-слабият състезател в племето на Изгубените беше Веселина. Тя си потегли към този момент, напусна. От тези, които сега са останали там, най-слабите играчи са Никол и... щерка ми.
 
Кой участник от племето на Старейшините е най-лицемерен?

Лицемерие е термин, който може да бъде прибавен безусловно, само че в другите обстановки, когато човек, съгласно обстановката, постъпва по друг метод с избрана доблестна цел, за мен това не е двуличие. Лицемерие е по-скоро, когато прикриваш себе си и криеш същинското си аз. В това отношение, за мен двуличен беше Туньо, а ненапълно лицемерна е и Виолета.

Има ли предатели в племето на Старейшините?

В племето на Старейшините имаше изменник. Предателят беше Туньо.

Кой участник ти бе непосредствен след щерка ти?

Ако все още мога да избера един участник от останалите, който е непосредствен до мен след щерка ми - това за момента от емпиричните ми наблюдения и знания е Момчил.

Очаквайте още доста забавни, разнородни и завладяващи изявленията с други участници от Игри на волята
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР