Валентин Андреев е сред най-перспективните български атлети сред подрастващите. Младият

...
Валентин Андреев е сред най-перспективните български атлети сред подрастващите. Младият
Коментари Харесай

Валентин Андреев: Ще дам всичко от себе си за медал

Валентин Андреев е измежду най-перспективните български спортисти измежду подрастващите. Младият гений е и измежду 24-имата родни спортисти, които отпътуваха през днешния ден за Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. Състезателят на Андриан Андреев завоюва сребърен орден в хвърлянето на чук на Европейското състезание за юноши и девойки под 18 години в Дьор (Унгария), а по-малко от седмица по-късно влезе на край и на Световното под 20 години в Тампере, където приключи десети. Андреев е рекордьор на България и в двете възрасти. Сега националният рекордьор за юноши под 18 и под 20 години ще започва на най-големия конгрес в спортната си кариера досега.

 Българската делегация отпътува за младежките олимпийски игри @@@

“Тръгвам единствено с позитивни страсти и позитивно въодушевление. Надяваме се пътят да e по-лек от предстоящото и всичко да е наред, да пристигнем с позитивните страсти, с които тръгваме. Предполагам, че съм подготвен за надпреварата. Там страстта ще е друга, настроението ще е друго - уповавам се всичко да е наред”, сподели Валентин при заминаването за Буенос Айрес.

Той разяснява и дали силите му ще стигнат за отличие в Аржентина: “Със сигурност медалът е една от нашите цели, само че с цел да спечелиш този орден, ще би трябвало да имаш и добър резултат. Със сигурност желаеме орден, ще е мъчно, само че ще дам всичко от себе си.” Снимки: ВЛАДИМИР ИВАНОВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от заминаването на българската делегация ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР