Валенсия излиза срещу Реал Мадрид в двубой от 9-ия кръг

...
Валенсия излиза срещу Реал Мадрид в двубой от 9-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Валенсия - Реал Мадрид 3:1, ВАР в действие

Валенсия излиза против Реал Мадрид в дуел от 9-ия кръг в Ла Лига. Срещата започва в 22:00 часа, а Gong.bg ще я следи онлайн за вас. Резултатът е 3:1 за Валенсия. Реал откри с попадение на Бензема в 23-ата минута на мача. След пребиване на дузпа в 34-ата минута на дуела Солер възвърне равенството, а след ново разглеждане на обстановка с видеоасистент "прилепите " обърнаха резултата след автогол на Варан в края на полувремето. Солер след ново осъществяване на дузпа в 54-ата минута направи резултата 3:1.

В началото Черишев имаше опция да сътвори заплаха пред вратата на Реал, само че защитник се оправи съвършено със обстановката във втората минута на дуела. В идващите минути Лука Модрич на два пъти сътвори съществени рискове пред вратата на домакините, само че до гол не се стигна.

Така се стигна до 23-ата минута, когато Бензема получи свободно пространство и с топовен удар матира вратаря на домакините. Малко преди този момент още веднъж той имаше опция да се разпише с прекрасен удар, само че вратарят се оправи.

В 30-ата минута пристигна един от забавните моменти в дуела. Лукас Васкес игра с ръка в наказателното поле на Реал, последва дузпа, Солер застана зад топката стреля, Куртоа избави при добавката изпълнителят нацели гредата, а топката беше в вкарана в мрежата от Муса, който беше в състояние на засада. Това наложи пребиване на наказателния удар, а след новото осъществяване Солер изравни резултата.

След автогол и разглеждане на обстановката с ВАР домакините обърнаха резултата след автогол на Варан в края на полувремето.

Втората част стартира вихрено с бързи две обстановки пред двете порти. Първо в 46-ата минута Реал направи отлична офанзива, само че Доменек излезе напред и почисти, а в идната минута Лий нацели страничната греда на вратата на Куртоа, само че и вратарят на "белия балет " докосна топката, с цел да я отклони към гредата.

С гол от дузпа в 54-ата минута на Солер резултатът набъбна до 3:1 откакто нарушаване на Марсело в наказателното поле на Реал.

Валенсия - Реал Мадрид 3:1
голмайстори: 0:1 Бензема (23), 1:1 Солер (34-дузпа), 2:1 Варан (45-автогол), 3:1 Солер (54-дузпа)


Ето и съставите на двата тима:

Валенсия: Доменек, Вас, Паулиста, Гуиламон, Гая, Солер, Муса, Рачич, Черишев, Лий, Гомес

Реал Мадрид: Куртоа, Лукас Васкес, Варан, Рамос, Марсело, Валверде, Модрич, Иско, Асенсио, Бензема, Винисиус

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР