Валенсия и Хетафе са четвъртфиналисти за Копа дел РейОтборът на

...
Валенсия и Хетафе са четвъртфиналисти за Копа дел РейОтборът на
Коментари Харесай

Валенсия и Хетафе са четвъртфиналисти за Копа дел Рей

Валенсия и Хетафе са четвъртфиналисти за Копа дел Рей
Отборът на Валенсия реализира типичен триумф при семейството си на Спортинг Хихон в реванша от осминафиналите на Копа дел Рей.,,Прилепите “ изгубиха първия мач като посетител с 2:1, само че във втория мач не оставиха подозрения в превъзходството си. В воин за отбора от Ла Лига се трансформира Санти Мина, който означи два от трите гола за успеха.

Всичките попадения за възпитаниците на Марселиньо паднаха през втората част. Мина откри в 65-та минута, а десетина по-късно още веднъж бе в прегръдките на съотборниците си. В последната минута на постоянното време Феран Торес оформи крайното 3:0.

В различен реванш от осминафиналите Хетафе приключи наедно 1:1 като посетител на Валядолид и продължи към етапа на четвъртфиналите. В първия мач тимът завоюва с 1:0, което бе задоволително за класиране напред в шампионата.

Анхел Родригес откри в 29-та минута от дузпа за гостите, а Даниеле Верде възвърне статуквото в 50-та. За повече обаче Валядолид нямаше сили и по този начин отпадна от Копа дел Рей. В сряда предстоят реваншите на Атлетико Мадрид, Севиля и Реал Мадрид. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР