Ваксинираният човек е заразен в пъти по-кратко време. Имунизираният човек

...
Ваксинираният човек е заразен в пъти по-кратко време. Имунизираният човек
Коментари Харесай

Вирусолог: Срещу COVID-19 ще трябва да се ваксинираме всяка година

Ваксинираният човек е инфектиран в пъти по-кратко време. Имунизираният човек може да остане и безсимптомен. Ваксинирането не избавя единствено нас, а и цялото общество и стопанска система. Това съобщи вирусологът доцент Любомира Николаева-Гломб.

Най-разпространеният е Делта разновидността, извънредно инфектиран, имаме и Делта плюс, сподели още тя.

Тя съобщи, че в Европа, тестването на учениците е безусловно в ход. Учениците над 12 години нагоре в огромната си част са имунизирани, без значение от това са тествани два пъти седмично Доктрината " тестиране с цел да останем в учебно заведение " в множеството западни страни е призната, изясни доцент Гломб.

" Всяка ваксина желае няколко дози. Вирусът е непостоянен, по принцип коронавирусите имат малотраен имунитет. Той ще бъде подобен и при имунизираните, по тази причина би трябвало непрестанно да се подклажда и да се държи безсънен с ваксина ", разяснява вирусологът.

По думите ѝ евентуално ще би трябвало да се имунизираме против ковид може би на година, само че в случай че огромна част от популацията е ваксинирана, циркулацията на болестта се озапти.

" Аз не мога да схвана за какво се тормозят от имунизациите, в случай, че към този момент няколко милиарда дози са направени Наблюдаваме какви се разултатите от имунизацията в продължение на година и половина, разказват се нежеланите реакции и те са едно на яколкостотин хиляди, което е незначително спрямо провалите от боледуването. "
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР