Ваксинирана и защитена от заразата е Лейди Би. Хип-хоп певицата

...
Ваксинирана и защитена от заразата е Лейди Би. Хип-хоп певицата
Коментари Харесай

Лейди Би се ваксинирала заради „Маскираният певец“

Ваксинирана и предпазена от болестта е Лейди Би. Хип-хоп певицата се завърна стремително на сцената като Малинката в риалити шоуто „ Маскираният артист “. Именно поради присъединяване си в музикалното предаване Бойка Щерева, както е същинското име на изпълнителката, се имунизирала.

„ Много се двоумях дали да си сложа ваксина преди този момент. Успяха да ме убедят, че е хубаво да го направя, и се имунизирах. Нямам никакви проблеми и в този момент не скърбя “, разкри пред „ България Днес “ Лейди Би.

Певицата се грижи за сина си в Пазарджик и е изоставила към този момент столицата и шумните сбирки. С присъединяване си в „ Маскираният артист “ лейдито се завърна в обществената сфера и още веднъж чертае проекти за последващи стъпки. „ Една от тях е да открия музикална академия или школа. Най-вероятно ще е тук, в Пазарджик. Въртят се още доста хрумвания главата, само че когато доближат до определян стадии, ще стан ясни “, леко повдигна завесата Бойка.

Певицата е безапелационна, че в „ Маскираният артист “ се е почувствала като същинска звезда. Определя своята маска като една от най-подвижните на сцената от врата надолу. „ Главата беше доста тежка и се клатеше. Затова ми направиха спомагателни въженца, с които да се крепи по-стабилно. Видимостта е доста дребна и даже паднах на сцената “, прибавя Щерева .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР