Важното е, че целта беше поставена. Тя е бърза модернизация

...
Важното е, че целта беше поставена. Тя е бърза модернизация
Коментари Харесай

Борис Бонев за номинацията на Васил Терзиев: Подцениха връзката с ДС

Важното е, че задачата беше сложена. Тя е бърза рационализация на София и отърваване от 18-годишното ръководство на ГЕРБ. София има огромен капацитет. Той се пропилява от неамбициозни, подкупни и некомпетентни хора. Това съобщи пред БНР Борис Бонев, претендент за лидер на листата общински съветници на обединяването за присъединяване в локалните избори в София – Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “.

Той показа и какви са плановета за идните четири години:

„ Мащабни инвестиции в кварталите. Борба против корупцията. София – чист, зелен и спретнат град. Ще влагаме средствата на София в такива поправки, които да оправят градската среда от фасада до фасада, а не на кръпки и на парче. Има над 30 терена, които са подобаващи за монтажни паркинги. Като за четири години могат да бъдат стартирани най-малко 20 паркинга, а приведени в употреба – най-малко 10. Екипът ни има готови огромен брой промени в общинските наредби, с цел да се понижи до най-малко човешкият, субективният фактор. Планира се смяна на ръководството на Столичен инспекторат “.

 

 Павел Терзиев Снимка: БГНЕС

Бонев акцентира, че връзката на роднините на Васил Терзив с „ Държавна сигурност “ е била подценена от издигналата го за кмет на София коалиция.

„ Не желая управническите качества на Васил Терзиев, фактът, че имаме огромно обединяване на опозицията в София против ГЕРБ и фактът, че можем да откопчим града от хватката на партията на Бойко Борисов след толкоз доста години, да бъде жертва на сходно изместване на погледа от значимите неща, за която даже претендентът ни не носи отговорност “, акцентира Бонев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР