Важно е да се подготвим много добре за предстоящите избори

...
Важно е да се подготвим много добре за предстоящите избори
Коментари Харесай

ГЕРБ активизира всички структури за предстоящите местни избори

Важно е да се подготвим доста добре за идните избори за локална власт. Ние управляваме 130 общини с население 5 млн. и половина души. Трябва да се засилват оптимално всички структури на ГЕРБ, тъй като във всяка една намира се ражда нова концепция .
Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с общинското управление на ГЕРБ-Търговище, общинските съветници и кметове на обитаеми места от партията, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Цветанов уточни, че в дребните обитаеми места личността е водеща и за това от в този момент би трябвало да се мисли за безспорни претенденти за кметове и общински съветници. " Трябва дейна работа и среща с всички хора от всички обитаеми места. Всички са против нас, от някои партии не могат да понесат, че имаме пробив в смесените райони и кметове там. От опозицията споделят, че образованието е безпорядък, само че ние желаеме да вкараме всички деца, които са отвън просветителната система и към този момент 3 000 деца са записани и ще се образоват. Трябва да държим на образованието на децата и просветителната инфраструктура. За първия образователен ден от ГЕРБ излязохме с декларация в Народното събрание и поздравихме учениците и учителите, а от Българска социалистическа партия бълваха лъжи “, разяснява Цветанов.
Заместник-председателят на ГЕРБ сподели още, че всички би трябвало да се обединим към тематиките, които са значими за страната. 3.6% е към този момент растежа на стопанската система. Държавата ще отдели повече пари за бюджета следващата година. За обучение и пенсии ще бъдат отделени към 500 млн.лв. Цветан Цветанов заяви, че с разпореждане на Министерския съвет от сряда са отпуснати 100 млн. лева за инфраструктура. За Търговище средствата са към 3 млн. лева „ Кметът на Търговище Дарин Димитров се оправя добре и жителите на общината виждат това. 2015 година на изборите постигнахме необикновен триумф и този триумф би трябвало да го запазим. Българска социалистическа партия са в недобро положение, имат вътрешни несъгласия и изнасят тази сила против нас, само че очевидно към този момент осъзнават, че това работи срещу тях “, сподели още Цветанов.
„ Всичко, което ще би трябвало да се случи зависи от вас. Натрупахме опит, във всеки идващ парламент сме по-добри и с по-добра експертиза. Ето за какво в този момент единствено би трябвало да сме ежедневно при хората и да работим за решаването на проблемите им “, акцентира Цветанов пред общинското управление на партията и съветниците и кметовете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР