Важно е да бъде съставено правителство без ГЕРБ. Това каза

...
Важно е да бъде съставено правителство без ГЕРБ. Това каза
Коментари Харесай

Цветанов: Важно е да има правителство без ГЕРБ

Важно е да бъде формирано държавно управление без ГЕРБ. Това сподели ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.
„ Ако ГЕРБ сега имат избрани терзания, те въпреки всичко ще желаят да има бързи избори, с цел да може да запазят и запазят част от административния уред “, съобщи Цветанов в изявление по TV+ и ТV1. По думите му изборите не могат да бъдат почтени по метода, по който се организират и показват в този момент.
 Цветан Цветанов: Социологията се трансформира в инструмент за манипулиране на публичното мнение Цветан Цветанов: Социологията се трансформира в инструмент за манипулиране на публичното мнение
На финала на предизборната акция ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов, лидер на листите на партията в Благоевгр...
Цветанов описа, че гласовете на брачната половинка, щерка му и приятелите, с които са дали своят вот в тяхната изборна секция са били маркирани като 0 за Републиканци за България. Същото се е случило и с тези на Джема Грозданова и дъщерите й и това не са единични случаи.
„ и изключително последните 2-3 седмици от акцията целият държавен уред работеше по тази причина да бъдат спрени всички тези, които правиха политическа активност от страна на Републиканци за България.
„ Най-притеснителното в тези избори е, че държавната машина беше употребена доста съществено, с цел да бъде увеличена опцията Републиканци за България да не влезне в българския парламент “, сподели Цветанов.
„ В момента има едно опълчване, този безпорядък няма да докара до сформиране на държавно управление и ГЕРБ ще има опцията за късото време за осъществяване на нови предварителни избори, да се окопити и може да се окаже, че те ще бъдат предстоящ печеливш в тези избори, в случай че бъдат извършени в оптимално къс период “, сподели ръководителят на Републиканци за България.
 Цветан Цветанов: Не съм взел участие в задкулисие Цветан Цветанов: Не съм взел участие в задкулисие
Прекалено дълго време трупах незаслужено негативи. В чисто човешки проект постоянно съм бил безусловно наличен за всички хора, помагал съм...
Според него ще върви в две направления - ГЕРБ ще се трансформира в жертва от всичко това, което е за настоящето статукво и всички останали ще стартират да приказват един против различен.
„ По-важно е партиите, които са отвън ГЕРБ да създадат по този начин, че да се сформира държавно управление, да се подхващат стопански, обществени и законодателни ограничения, които да са свързани с значимите неща за един къс мандат на един парламент. Няма по какъв начин този парламент да има резистентност за един 4-годишен мандат “, предвижда Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР