Вадуц донесе доста болка на феновете на Левски, но пък

...
Вадуц донесе доста болка на феновете на Левски, но пък
Коментари Харесай

Делио Роси няма да получи нито лев от Левски

Вадуц донесе много болежка на почитателите на Левски, само че пък удари едно рамо на шефовете на отбора при раздялата с треньора Делио Роси. Според информация на "Меридиан мач ", италианецът е изгубил правото да претендира за неустойката по контракта си, в случай че бъде уволнен. На "Герена " са се застраховали добре и парите, които Роси е трябвало да получи при уволняване отпадат, в случай че той не успее да класира тима за групите на Лига Европа. Именно тази цел бе сложена пред наставника след идването му отпред на "сините ", само че той се провали с гръм и тропот отпадайки още в първия прелиминарен кръг.

Това стана и причина за неизбежната разлъка с италианеца, която съгласно доста почитатели и експерти даже бе закъсняла. Мнозина чакаха той да бъде уволнен още след неуспеха против Славия за Купата на България, само че тогава за следващ път шефовете му гласоподаваха цялостно доверие.

Вчера на "Герена " бе свикано изключително заседание на Управителния съвет. На него "сините " обсъждаха следващата оферта, която ще насочат към Роси, с цел да скъсат контракта му по взаимно единодушие. Спас Русев към този момент имаше среща с италианеца, само че двамата не съумяха да намерят компромисно решение. Сега следва нова, а този път на "Герена " се надяват, че наставникът ще одобри офертата, защото няма право да претендира за неустойката в размер на 500 хиляди евро по контракта си, написа "Меридиан Мач ".

Очаква се развиване да настъпи най-късно до петък. Ако всичко е наред, Левски ще може да разгласи Славиша Стоянович за нов треньор. Словенецът към този момент се разбра със "сините ", само че не може да встъпи в служба, до момента в който сътрудника му Делио Роси публично не освободи поста си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР