В зрелищен двубой с няколко обрата от група G на

...
В зрелищен двубой с няколко обрата от група G на
Коментари Харесай

Зрелищно 3:3 между Сърбия и Камерун на световното

В зрелищен дуел с няколко обрата от група G на международното състезание по футбол в Катар тимовете на Сърбия и Камурун приключиха 3:3.

Африкаският състав откри резултата в 29-ата минута Тогава се разписа централният бранител Жан-Шарл Кастелето след корнер, като беше оставен непокрит на далечната греда и вкара от близко. В края на полувремето Жул Кунде напредна и стреля, само че вратарят избави.

В добавеното време Сърбия направи поврат. Първа бранителят Страхиня Павлович изравни с глава след центриране на Душан Тадич от фаул. Сергей Милинкович-Савич в четвъртата минута на спомагателното време означи с прекрасен удар от границата на наказателното поле и слаба интервенция на вратаря Девис Епаси, който размени санкции дисциплинарно Андре Онана.

В 53-ата минута най-накрая Александър Митрович се разписа след многоходова композиция.

11 минути по-късно Венсан Абубакар вкара втори гол за Камерун с прехвърлящ удар. Първоначално попадението не бе прието поради засада на резервата, само че след намесата на ВАР сърбите трябваше да стартират от центъра. По-малко от 2 минути по-късно една от звездите на Байерн Ерик-Максим Чупо-Мотинг направи резултата 3:3, след съвършен пас на Абубакар.

В 76-ата минута Митрович имаше късмет да изведе още веднъж Сърбия напред, само че не съумя. Същото се повтори и в 88-ата минута, когато нападателят на Фулъм шутира от наказателното поле, само че не улучи вратата.

Другият мач от групата сред Бразилия и Швейцария е довечера от 18 часа. На 2 декември са последните срещи Бразилия – Камерун и Швейцария – Сърбия. В класирането водят бразилците и швейцарците с по 3 точки, Камерун и Сърбия са с по една.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР