Във варненската болница Света Анна се борят за живота на

...
Във варненската болница Света Анна се борят за живота на
Коментари Харесай

Състоянието на ранената жена при катастрофата с кола на НСО край Варна остава тежко

Във варненската болница " Света Анна " се борят за живота на дамата, която пострада тежко при вчерашната злополука край Аксаково.

Мъжът, който е карал частния лек автомобил с варненска регистрация, в който е била и потърпевшата жена, почина при злополуката.

Инцидентът стана към 17:30 през вчерашния ден на входа на града в посока Варна при конфликт с кола на Националната работа за защита, в която бе и някогашният министър председател Кирил Петков.

Състоянието на 58-годишната Красимира към момента е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница " Света Анна " във Варна. Това потвърдиха от реанимацията и допълниха, че тя е медикаментозно приспана, с цел да може да понесе интервенциите.

Снощи е претърпяла интервенция. Изваден ѝ е далакът, защото той е кървял. Опериран е също левия ѝ крайник, тъй като е получила тежка фрактура на него. Състоянието ѝ е относително нормализирано, само че контузиите са били много тежки и не престават да се борят за живота ѝ.

Красимира и нейния брачен партньор Христо, който е бил професионален водач, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал този съдбовен случай.

На мястото дойдоха представители на Военната прокуратура, които се чака да оповестят детайлности за пътното произшествие.

При случая леки контузии е получил водачът от НСО, а Кирил Петков не е потърпевш. Причините за злополуката се проверяват.

От НСО настояват, че тяхната кола е била на пътя с преимущество и че починалият водач на другия автомобил го е лишил.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР