В зимния курорт Банско масово се отменят резервации след заповедта

...
В зимния курорт Банско масово се отменят резервации след заповедта
Коментари Харесай

В Банско масово анулират резервации

В зимния курорт Банско всеобщо се анулират резервации след заповедта на здравния министър за затваряне на заведения за хранене и спа центрове към хотелите.
Още преди да е влезнала в действие заповедта на здравния министър с наложените ограничавания поради Covid пандемията стартира всеобщо отменяне на резервациите, сигнализираха хотелиери:
 Община Банско ще строи 15 км път към хижа „ Вихрен “ за 11 млн. лв. Община Банско ще строи 15 км път към хижа „ Вихрен “ за 11 млн. лв.
Поръчка за строителство на над 15 километра път от Банско до хижа „ Вихрен “ разгласи общинската администрация. Обектът е с прог...
" На фона на хубавия сняг, който има в планината от последните дни ", споделят те с мъка.
в хотелите още веднъж изключват опцията да получат и държавна помощ: " По-добре да бъде затворен бранш " Хотелиерство ", с цел да можем най-малко да се възползваме от поддръжката, която сега върви за другите браншове ".
Хотелиерите в Банско не изключват организирането на митинги, в случай че не бъде изменена заповедта на здравния министър.
Междувременно първите израелски туристи, които се чакаха на 25 март в курортния комплекс „ Слънчев бряг “, анулираха резервациите си.
 Кметът на Банско: Пресилено е изказванието, че 70% от пътните ни знаци са неправилни Кметът на Банско: Пресилено е изказванието, че 70% от пътните ни знаци са неправилни
Иван Кадев е кмет на община Банско от края на 2019-та година. Той е магистър по право и по педагогика, компетентност „ Машинен инжен...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР